SERWIS PRIMA SORT (1) ZMIENIŁEM SERWIS Z GDANSKA ... NA SERWIS SOPOCKI.POWODEM ZMIANY BYŁA... TAJNY0 Odradzam! (1) Zdecydowanie odradzam. Byłem u nich na serwisie kilka razy i oba razy coś... Michał K Profesjonalna i szybka obsługa (1) Polecam serwis w Euro-Car. Profesjonalna, bardzo pomocna i uprzejma obsługa.... Paulina
oby tak dalej! (1) Samochodami marki Kia jeżdżę od 5 lat. Wcześniej jeździłem Kią Cerato kupioną... Marek Tak :) (1) Serwiuję się już od dłuższego czasu i zawsze mogę liczyć na miłą obsługę,... M. Serwis Ok (1) Serwis Ok Zenon Fajni sprzedawcy w salonie (1) Potrafią szczerze porozmawiać z kupującym. marika oszuści! (1) w grudniu 2007 kupiłem u nich uzywanego peugeot'a 2006, którego jak... Krzy$iek Dokończenie opinii "Klient traktowany jak petent" (1) Jeden z pracowników potrafił nawet powiedzieć,że mnie nie obsłuży bo już... Michał Klient traktowany jak petent (1) Obsługa klienta w serwisie pozostawia wiele do życzenia. Do tej pory byłem... Michał Sebastian Jankowiak - opinia (1) Serwis godny polecenia, bardzo miła i konkretna obsługa. Sebastian Jankowiak profesjonalnie !! (1) Sprawnie , profesjonalnie, sympatycznie!!. Robiłam przegląd mojej Astry.... Monika ściema (1) niby mają fachofców,, ale jak palcem się nie pokaże to nie widzą i nie... brawo dobry serwis (1) Od trzech lat jestem właścicielką Opla Astry i od tego czasu serwisuje... Magda Drobińska Przegląd rejestracyjny VV POLO rocznik 2002 (1) Chciałbym wszystkich przestrzec przed korzystanie z usług serwisu. Pojechałem... Michał Manturewicz oszustwo (1) mam zle doswiadczenia z serwisem renault zdunek w gdyni naprawiają jakąś... xmax3 Rewelacja. (1) kupiłam tutaj moje Twingoo (u Pana Kuby) a teraz serwisuję. Polecam... Asia to czego szukalem. polecam (1) poszukiwałem drugiego auta o charakterze bardziej rodzinnym. całkiem... greg41 100% SATYSFAKCJI (1) Kupiłem w lutym tego roku auto w komisie u Zdunka. Auto znalazłem na... zadowolony klient PORAŻKA (1) ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEN SERWIS!!!! OBSŁUGA OPRYSKLIWA I WULGARNA!!!!!!!!!... KAMILSOPOT