POLECAM (1) BARDZO FAJNY SERWIS. MIAŁEM MAŁĄ NAPRAWE POWYPADKOWĄ, PRZYJĘTO MNIE BARDZO... JANEK Andrzej Smorkowski - opinia (1) Pierwszy mój kontakt z firmą i od razu pozytywne wrażenie.Pomogli mi w... Andrzej Smorkowski nieuczciwa moim (1) wplacilem zaliczke 3000 zl na samochod uzywany .pieniadze wplacilem do kasy... ZAWIEDZIONY
nie polecam (1) nie polecam Wiesiek Brdzo fajny sprzedawcy (1) Miałem okazje kupić w tym salonie nowy samochó i poprzedni serwisować.Bardzo... merc Serwis Land Rovera (1) Bardzo sprawna i miła obsługa serwisu gwarancyjnego. POLECAM! Małgorzata Maćkowiak Klienci z Elbląga - opinia (1) Kupowanie w BMG Mercedes Goworowski w Gdyni i w Gdańsku jest bardzo ryzykowne... Klienci z Elbląga Radosław Socha (1) Serdeczne podziękowania za obsługę dla Pana Radosława Sochy, po raz kolejny... Danuta Pacyga XYZ (1) To niech Pan/Pani jedzie do Sobotu do Groblewskiego mysle ze czekaja na... Mirek ROBIENIE NA SZARO (1) JEŚLI CHODZI O NAPRAWY PŁATNE TO INTERWAPO JEST FIRMĄ OKROPNIE DROGĄ... ANDRZEJ KALINI TRAGEDIA !!! (1) Chcieli mnie naciągnąć na całodniowe badanie ciśnienia paliwa, a jak sie... cliorider Serwis porażka !!! (1) Niestety ale ostatnio zmieniła sie obsługa w serwisie, prawdopodobnie... xyz Profesjonalizm doradców handlowych!!! (1) Zakup samochodu marki JEEP, dzięki profesjonalizmowi Pana Roberta Rędziaka z... Aneta i Rafał nie polecam!!!!! (1) witam wszystkich!!! nie polecam tego studia!!zamówiłam u nich kuchnie i to... km Sorzedawcy w Oplu (1) Polecam ten salon, kupiłem u nich nowe auto, obsługa miła i fachowa, bardzo... Zadowolony klient, Gdańsk Kierownik Salonu Grunwaldzka (1) Bardzo dziekuje za profesjonalne i fachowa obsługe przy zakupie Forda Fiesty... Piotr Łaszewski szczesliwy nabyw Nie jest źle. (1) Nie jest źle. wam Ok (1) Nigdy nie było problemu z obsługą - części sprowadzają błyskawicznie -... China Nie polecam ! (2) Należy być ostrożnym ! an Już 8 lat (1) Korzystam z serwisu od 8 lat, bo mam nietypowy model Kia.Na szczęśćie bardzo... jar