Najlepiej ńówką ! (1) Mam auto 1999 .Zauważyłam w serwisie ,że klientów starszych wozów traktuje... Elżbieta Nie polecam (1) Widzę, że nie jestem osamotniona w opinii, nie polecam - myślę o serwisie... kn Arogancki dealer (1) Zakupiłem Corsę w 2002 r. Firma nie jest skłonna do negocjacji ponad ofertę... azilot
Bardzo słaby !!!!! (1) Jeździłem różnymi samochodami i korzystałem z serwisów różnych marek, ale... WW zero zainteresowania (1) bylem umówić sie na bezgotówkowa naprawe, wysałałem maila raz zadzwoniłem,... loooop Oceniać sprawiedliwie (1) Witam, a moze tak oceniając serwis nie obrażać przy tym pracowników... Anulka56 Naciągacze (1) Wymiana oleju w Calibrze 1.8 - wg instrukcji wchodzi 4,2 L na fakturze... Wojtek okej (1) plusy i minusy - wykryto wadę, której nie potrafiono wykryć w chwaszczynie i... jarkwiat serwis słabiutki (1) z przeglądu który kosztował prawie 1000zł wypuszczono mnie ze zużytą w 40%... jarkwiat Serwis ok Pani Asia jest profesjonalistką (1) BAT Ja będę omijać (1) Panuje tam jeden wielki bałagan, doradcy nie przekazują sobie informacji,... klient obiecanki cacanki (1) Już drugi tydzień czekam na telefon od pana z serwisu, który zapewniał mnie,... BIG tylko NISSAN (1) A ja tam jestem z nich zadowolony zawsze fachowo doradzą miło obsłużą a i... ZADOWOLONY Dział sprzedaży, części i ubezpieczenia (1) Dział sprzedaży - Pan Darek - właściwy człowiek na właściwym miejscu, w... Marcin DOBRY Z MINUSEM... (1) Sprzedaż, miło szybko i przyjemnie. Jeden minus, ale to trochę moja wina.... SS Sedici (1) Jesteśmy z mężem zadowoleni z dealera Fiata, właśnie kupujemy u Nich Fiata... Karola Jestem Bardzo zadowolony (1) potrzebowałem samochód - niewiarygodne że kupiłem samochód - w tym samym... vib