duze zmiany (1) po kilku latach wrocilem tu ponownie . jestem pozytywnie zaskoczony!... a :/ (1) Co odstawiam tam samochód to albo wymienili coś czego nie mieli, albo czegoś... Zawiedziony klient Mariusz - opinia (1) Wyciagają kase. Na pierwszym przegladzie Getza wlali mi olej za 65 zł za... Mariusz
prefesjonalizm (1) wysoka jokość obsługi ze strony Pana Marcina Hildebrandt. agnieszka Toyota sprzedaje dużo samochodów- to niestety widać w Carterze (1) Sobotnie popołudnie. Pusto w salonie. Podchodzimy z żoną do modelu Avensis i... Canayma Rzenujące (1) Odradzam przeglądy w tamtejszej stacji kontroli. Strasznie się czepiają.... Kasia Serwis blacharko-lakierniczy (1) Pani w serwisie blacharsko-lakierniczym jest bardzo urocza, pozytywnie... Piotr nie kompetenta obsługa, lekceważące podejście do klienta (1) Tragedia jeden wielki problem z serwisem. Nie dotrzymuja terminów, lekceważą... zawiedziony klient serwis tragedia, ostrzegam ! (1) Miałem problem z Oplem. Spadek mocy, paląca się kontrolka silnika.... ZB po zmianie siedziby nie zmieniło się nastawienie mechaników (1) oddając samochód do autoryzowanego serwisu myślałem , że znajde tu fachową... kierowca fordów jakosc obslugi klienta pozostawia wiele do zyczenia (1) zalecam unikanie napraw serwisowych - kasuja podwojnie lub nawet potrojnie kutbarski zginęła zapalniczka (1) Przegląd wraz z naprawą miał trwać ok. 2,5h. Samochód odebrałem po 5... Jacek Dziekoński Są najlepsi (1) Kozystałem już z różnych serwisów różnych marek samochodów , ale kiedy... waldekkiełbasa Serwis godny polecenia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi w tym serwisie ,a w szczególności z... Ikar Bardzo dobre podejście do klienta. (1) Tanio i dobrze.Doradzą , a nie tak jak u konkurencji tylko zdzierają.Sam... MAX ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie... WIERNY KLIENT zadowolony 2 (1) Zadowalające jest to ze można negocjować ceny przeglądów, no i zawsze mam... nostro rewelacja (1) Ja także jestem bardzo zadowolony. Nigdy zadnych problemów w serwsie a mam... Makary chevrolet aveo sedan (1) zakupilem w Motor centrum nowy samochód ,trzeba przyznac ze mają dar... Wojciech Ulczyński Godziny otwarcia... (1) Naszych Klientów zapraszamy od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18.00. W... Serwis Zdunek