Re: Salony ślubne - opinie!!!
to mzoe ja wtrace swoje 3 grosze...
opinie o Madonnie chyba wyssane z palca, sama poszłam tam na sam koniec, po mozolnej wedrowce po salonachw gdansku i gdyni..poszlam na koncu,bo poczytalam te wasze opinie i szczerze wystraszylam sie, bo jakos taki moment jak wybieranie sukni jest wazny dla mlodej kobiety,i powinien sparwiac tylko frajde i przyjemnoscc..
mnie obslkugiwala pani Ola,ta w kreconych krotkich wlosach..nie wiem dlaczego zrobilyscie zniej potwora..dla mnie kobieta mila,upzrejma, i nie szastam kasa powiedzialm od razu,ze nie stac mnie na kiecke powyzej 5 tys,ze liczylam okolo 3, zaproponowal od razu wypozyczenie takiejz a 5 tys za 60% ceny..znosila wsyztsko co chcialam do przymierzalni, proponowal takie z wypzredazy..nikt mi nie ublizyl ani nie potraktowal z gory,czy nieszczerze..kiecki do razu nei wybralam, al za ponad meisiac zadzwonilam ze przyjde kolejny raz przymierzac i nikt mi prblemow nie robil..znowu pani ola cieprliwie mi przynosila kolejne sukneinki,nie moglam sie zdecydowac wiec kilka modeli przymierzalam kilka razy...nie wybralam suknienki,rownie zpodczas tejw iztyty, nikt mi nie kazal nic podpisywac..dopiero za kilka dni zadzwonilam, ze jednak kupie ejdna suknie..wszytsko bylo normalnie a pani ola jest dla mnie odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku..
zaluje ze stracilkam zcas na salony typu, beauty, agnes, marietta, arttrend, czy nawet wychwalana lisa ferera..jak dla mnie panie w lisie sa takn znudzone i zniesmaczone swoja praca ze na sam ichw idok sie odechciewa..
poza tym, jakosc sukienek w madonnie i salonach ktore wymienialm jest diametralnie lelpsza..mozna to zobaczyc, wyczuc i poczuc jak sie mierzy..
i na koniec, tylkow mmadonnie nie poczulam ze ktos chce mi opchnac wsyztsko, i zrobci ze mnie klauna na wlasnym slubie, bo we wsyztskim mi pieknie i do twarzy...w kazdym z pozostalych salonow, panie sa chyab po kursie pucowania klienta, bo jakby mogly to by wylizlay stopy,zeby tylko sprzedac ktoras sukienke..a jak sie przymierza 10 modeli kadzdy w innym fsonie i kwakzym jest pani cudnie"to jest pani wymarzoan sukienka" to troche mdli po pewnym czasie..
dziewczyny ktore zrazily sie do amdonny po opiniach tutaj, idzcie i nie sugerujcie sie nimi, naprawde,
dodatkow dodam, ze moja sukienka, model z 2011 roku jest tansza od tego samego modelu okolo 700zl w innych madonnach, doweidywalam sie w 4 madonnach w innych maistach..
pozdr,
iris.
6
9