Re: Salony ślubne - opinie!!!
Hej ,
Od 3 dni latam po salonach i moje opinie są następujące :)
Agnes - mega wybór sukienek , pani Alicja swietnie dobrala modele do mojej sylwetki , ceny przystępne, klimat tez przyjemny
Madleine - Pani bardzo miła jednak sukienki pochodzą chyba z zeszlych lat , wyglądają na stare i brudne, przymierzylam tylko jedną i to tylko dlatego żeby tej Pani nie było przykro
Marietta - zdecydowanie zalecam właścicielą zatrudnienie nowych konsultantek, Panie były opieszale, szczególnie ta młodsza, wymsknelo jej sie, ze jestem za stara do niektórych modeli( chciałam poprostu zobaczyć jak wyglądam w sukience do kolan z tiulu) ( na Boga mam 27 lat;)) , nie potrafiły dobrać sukienkę do mojej sylwetki i wciskaly mi sukienki w których od początku mówiłam im ze będę złe wyglądać , jednak one sie upieraly żebym spróbowała , były rownież nie przyjemne dla mojej mamy , na szczęście nic mi sie tam nie spodobało więc nie muszę tam wracać :)
Elizabeth Passion - miła obsługa , ciekawe modele
Ave Art - przepiękne miejsce, cudowne sukienki , ceny tez nie są jakieś wysokie , Właścicielka zna sie na rzeczy , potrafiła fajnie doradzić a co najważniejsze nic nie wciskala , jedny minus to to ze na etapie wybierania sukienki juz nie trzyma sie terminów,
Cymbeline - bardzo ladny salon, jednej nielicznych w którym poczułam ze to salon z sukniami a nie zwykle sklep :) Sukienki przepiękne, ceny tez ;) ale do przyjęcia , natomiast obsługa to jakaś masakra , kazano mi czekać ponad pól godziny , niekt sie nami nie zajął , 3 konsultantki obsługiwały 2 panie , a ja z moja mama i teściowa staliśmy i czekaliśmy bo nawet samemu nie wolno oglądać sukienek, gdy doszło juz do przymierzalnia to było widać ze Pani która trafiłam ma mnie ogólnie w D. I daje mi wszystkie sukienki jak leci , zero pomocy, jakiej porady w których bym mogła dobrze wyglądać,
Lisa Ferrera - bardzo ale to bardzo przemija obsługa ( pani w ciemnych włosach ) sukienki niestety nie w moim stylu ale ładne i duszy wybór,
Art Trend w Oliwie - piękne suknie , miła obsługa
Liviana Przymorzu duży wybór , ceny przystepne bardzo miłe panie,
Langoria we Wrzeszczu -mały wybór ,przystępne ceny , miła Pani :)
Atelier Sukien Slubnych na Morenie - dużo fajnych sukienek,bardzo miła i pomocna Pani i dość tanio :)
Sie rozpisalam ;)
2
1