Samotny tata

Czy samotny tata po 30stce jeszcze może poznac kogoś???Dodam,że dzieci na codzień mieszkają ze swoją matką,ja je odwiedzam w tygodniu i zabieram do siebie na weekend....dałem kilka razy ogłoszenia,ale bez skutku...dodam,że nie interesuja Mnie seks przygody,szukam stabilizacji,w perspektywie związku partnerskiego na dobre i na złe....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Samotny tata

Rozumiem i ok ,sorrki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie chodzi o krycie,ale nie lubię takich szczegółów pisać na ogólnym,jak już to w prywatnej wiadomości...

to że ty czy ja mam dla kogo żyć to zadna sprawa z którą należy się kryć ,ja tak uważam .

nie lubię takich rzeczy pisać na całą Polskę,wybacz.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic na siłę samo przyjdzie najważniejsze ze masz dla kogo żyć ...-:)zapytam w jakim wieku są twoje dzieci ?

No własnie wszyscy gadają,sie mądrzą,a nikt nie chce się poznac,spotkac....dlatego pasuję....

Czytając panowie tatusiowie waszych wpisów myslę że los będzie jeszcze dość łaskawy i postawi wam na drodze wspaniałą kobietę partnerkę bo wychowywać samemu dziecko/dzieci jest bardzo ciężko i samotnych ojców mam pełen szacunek .Pozdrawiam

nie ucieka, tylko tak gada... :)

M. to ja, ja to M. tylko zalogowana, więc można pisać, jak ktoś ma ochotę :D

@ user_137693606884 - a Ty co? Już uciekasz? Toż to Twój temat, sam to klikanie rozpętałeś :)
@ ~M. Jakiś priv? Reflektujesz? :)

Fajnie,że temat się rozwinął....miłego klikania ;-)

no właśnie o tym mówiłam :)

też mi taka perspektywa się bardzo podoba :D przynajmniej na razie ;)

Haha wiesz, to ja chyba wybiorę rozwiązanie mniej ekstremalne, bez "kupy" :)))) Radzę sobie z dwójką, poradzę z kolejną. To musi być coś pięknego: święta, poranne kino familijne oglądane z wyra i dzieciaki łażące po głowie :) - wtedy nawet "Kevin sam w domu" nie przeszkadza :)

fajny pomysł z tym Van-em :)

wiesz, czasem z moim "pacholęciem" :) wytrzymać nie mogę. A jak by było z większą gromadką - ojj nie wiem ;)
Ale z drugiej strony w kupie raźniej :D

Tak, ktoś kto ma swoje "pacholęta" wie z czym to się "je" choć są wyjątki, jak wspomniałem wcześniej. Pół świata tego kwiata. Wizja dużej, jeszcze większej rodziny podoba mi się :) Hahahaa pewnie dlatego szukam Van-a :)

każdy ma prawo ułożyć sobie życie na nowo , każdemu potrzebna jest bliskość drugiej osoby....

dokładnie - zgadzam się z Tobą :)

Ja tez nie szukam ojca, dla mojego dziecka. Ojca ma.

I zawsze mi się wydawało, ze lepszy byłby facet, który ma dzieci, bo łatwiej by potrafił zrozumieć pewne sprawy. Poza tym fajna, taka duża rodzina :) dlatego dziwi mnie to co piszecie, że kobietą przeszkadza, ze facet ma dziecko/dzieci.

Tez mam swoje lata i nie szukam na siłę - nigdy nie szukałam. Żadnych ogłoszeń, portali randkowych. Wychodzę z z założenia, że jak ma się zdarzyć to się zdarzy. :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ ~M. Cieszy mnie to :) Widzisz, mam już swoje lata i wiem jak rozpoznać "coś" prawdziwego dlatego jestem wybredny a że nie szukam matki dla dzieci to inna sprawa. Lepiej na początku podziękować za uwagę nić zwodzić i siebie i ową ONĄ.

Spoko, "marudzeniem" nazwałem coś co jest oczywistą oczywistością. Można powiedzieć, że i ja marudzę. Mniejsza o to. Podumaj o tym spotkaniu, jak coś to daj znać. SAMOTNI OJCOWIE CZAS WYJŚĆ DO LUDZI :)

Człowiek_z_Trapezfiku
""nie szukam bo samo się znajdzie""

mam dokładnie takie podejście, jak Ty.
I zgadzam się z Twoją wypowiedzią w 100%, tylko w odwrotną stronę :)

Ja jestem kobietą, samotną matką i widzę to z drugiej strony.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie marudzę,napisałem z ciekawosci ten temat,ale powtarzam po raz kolejny,nie szukam na siłe,nie jestem desperatem....tylko dziwi mnie,że jest tyle kobiet samotnych a znaleśc nie mogą drugiej połówki....

Inne tematy z forum

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

Spacer w okolicy Gdańsk 03.05.2026 (3 odpowiedzi)

Szukam osoby chętne na spacerek pogadankę najpóźniej 20:00 możecie napisać lokalizacje gdzie...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (75 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...