Tragiczne (8) Na początku niewidomy, niedołężny pracownik powiedział że są tylko dwa koty... kasia89 zwierzata sa w dobrych rekach super persolel super pieski (1) bylam dzisiaj w schronisku poniewaz chcialabym adoptowac pieska jestem pod... Bogumila Sopockie schronisko (1) Od lat korzystam z pomocy Sopockiego schroniska i Towarzystwa Opieki nad... miriam
Słabe zarządzanie (2) Chciałam zaadoptować pieska, ale spotkałam się z bardzo niemiłym... Żaneta Kierownictwo to żart (2) W zeszłym roku udaliśmy się do sopockiego schroniska aby zaadopotować psa i... Tomek Dewelopper potrzebuje terenu schroniska (1) biedne psy i biedne koty. Schronisko biedne (dlaczego Urząd Miasta dopiero... Ewa Polecam to schronisko (1) Ja również polecam to schronisko. Jest kameralne a kontakt z personelem... Halina Pole (1) Kilkakrotnie byłam w tym schronisku gdzie oprowadzały mnie różne osoby... Ola Kochajmy wszystkie zwierzaki ;-) (1) Schronisko jest w dobrym stanie, natomiast moje uwagi kieruje do personelu... Gracha Wymaga poprawy (1) Pracownicy schroniska odradzają osobom zainteresowanym adopcję zwierzaka... Patisia POLECAM (1) Po prostu polecam to schronisko i adopcje w tym miejscu. Megi Agata - opinia (1) Zaadoptowałam drugiego kota z tego schroniska ,trzy lata temu pierwszego... Agata Schronisko stare,ale przyjazne zwierzakom. (1) Jakby te same psy zamknąc w ładnym otoczeniu,trudno byłoby uwierzyć,że są... lea Polecam (1) Adoptowałam psa z tego schroniska i wszystkim polecam. Widać, że pracownicy... Magda Czip (11) Nie mogę zrozumieć, dlaczego nie można odnaleźć właściciela psa, który... Ww