Ścianka wspinaczkowa

Wspinaczka

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

Nie polecam instruktorki... (2) Zabawa może fajna, ale zdecydowanie odradzam panią w czarnych krótkich... mama bardzo dobre wrażenie ogólne (1) byłam tam dwa razy. Instruktor wszystko wyjaśnił, zachęcał do dalszych prób.... nik To juz nie to samo (1) Ścianka trochę straciła swój klimat, szczególnie w weekend kiedy są sekcje... nebel61
Polecam początkującym (1) Ja mam zupełnie inne doświadczenie. Ostatnio byłam tam z mężem i żadnego... Justyna Totalna olewka (1) Byłem na ściance dziś z dziewczyną. Ja wchodziłem juz 8 raz , gdy prosiłem o... Matt Polecam (1) Bardzo miła atmosfera, ciekawa ściana, świetny bald gdzie zawsze leci jakaś... niron NAJLEPSZA - opinia (1) Bardzo fajna ścianka juz kazdy znajomy mial tam urodziny i ja tez bede miec.... NAJLEPSZA Odpada w przedbiegach (1) totalnie nijak sie ma do reszty ofert w Trojmiescie. Scianka kiepska, mala,... Lukasz urodziny - pani Magda (3) Pani Magda zajmowała się grupą dzieci świętujących urodziny. Starszy brat... Zdruzgotany rodzic gocha - opinia (1) Najlepsza atmosfera spośród ścianek gdańskich. Instruktorzy zawsze czujni i... gocha Wspaniały Sport (5) Czytelne drogi, ciekawe chwyty i bardzo dobry sprzęt asekuracyjny. Bardzo... mikoś SUPER AKTYWNOŚĆ DLA DZIECI (1) ATRAKCYJNE ZAJĘCIA NA ŚCIANCE WSPINACZKOWEJ . PROWADZONE W CIEKAWY SPOSÓB.... ADAM Super pomysł (1) Super pomysł na spędzenie czasu z dziećmi. Gorąco polecam :) Maja Ścianka w Alfie (1) Ścianka jest bardo zróżnicowana. Ceny są bardzo niskie. Wszystko super, tylko... "MTZ"