było nieźle (22) Ale co się dzieje z salonem, od 4 grudnia nikt nie odpowiada na telefony,... iso Grupon (5) Witam, jestem koleją niezadowoloną z obsługi po wykupieniu gruponu.... kasia-kaha rewelacja (2) Chodzę do pani Agnieszki Zawistowskiej na paznokcie juz od lat. Na początku... Majka
Masaż (8) Witam, czytam poprzedzające mnie opinie i jestem zaniepokojona faktem, że... Jolanta groupon (2) Mila i profesjonalna obsluga, masaz rewelacyjny! Nie rozumiem ponizszych... ania TRAGEDIA!! (1) takiego braku poszanowania klienta jeszcze nie widziałam!!! doradzcie jak... niezadowolona klientka CZY SALON JESZCZE DZIAŁA? (2) WŁAŚNIE OTRZYMAŁAM SMS-A O ODWAOŁANEJ WIZYCIE PO RAZ TRZECI. MAM PYTANIE CZY... Laurell Żenująca jakość obsługi klienta!!! (2) Z dużym wyprzedzeniem umówiłam się na zabieg mikrodermabrazji, a w dzień... Oszukana Kpiny (1) Nie kryję swojego oburzenia dla działan tego salonu. Kilkakrotnie korzystałam... bella NIE DAJCIE SIĘ NABIĆ W BUTELKĘ (2) Nie polecam tego salonu, gdyż zostałam oszukana. Koleżanka odsprzedała mi... oszukana Super miejsce! (3) Kilkakrotnie korzystałam z usług salonu. Jestem szczerze usatysfakcjonowana... Magda S. PO PROSTU KPINA I LEKCEWAŻENIE KLIENTÓW STANOWCZO ODRADZAM (2) Zabieg przekładany wielokrotnie, odwoływany na 30 minut przed wizytą , a... Ally ODRADZAM - brak profesjonalizmu (1) Po pierwsze mikrodermabracja z maską algową - czas wykonania 20 min !!! Po... Zszokowana Absolutnie nie polecam!!! (1) moja noga więcej tam nie postanie! Organizowałam spotkanie dla moich... Asia Obsługa poraża brakiem profesjonalizmu (1) Personel bardzo niesympatyczny. Pomimo umówionego masażu został on odwołany... Zawiedziony Profesjonalizm !?!?!? (1) Byłam na wizycie w salonie jako klientka grupona. Mam problem z... klientka Najgorszy salon, w jakim kiedykolwiek byłam ! ! (1) Piszę tą recenzję przede wszystkim, aby ostrzec przyszłe klientki tego... Monika uwaga na groupon (5) Przestrzegam przed ofertami groupona. Mikrodermabrazja na twarz+szyję+dekolt... karo PORAŻKA (1) Czytam komentarze i przyłączam sie do wszystkich zawiedzionych,... Adka KOSZMAR!!! NIGDY WIĘCEJ!! ŻENADA (6) STANOWCZO ODRADZAM KORZYSTANIA Z TEGO PSEUDO GABINETU. OBSŁUGA BEZNADZIEJA-... ciastek