Siatkówka na plaży - Gdańsk :) (35) Cześć dziewczyny ( i chłopaki ;) ) :) ! Przyszła wiosna.. słoneczko... Kaś :) Plażówka jutro 10:00 Jelitkowo (1) Cześć, czy są chętni na plażówkę jutro o 10:00 w Jelitkowie ? (wejscie nr.... randalf07 siatkówka na plaży w Jelitkowie (1) Witam Poszukuje chętnych do rekreacyjnej gry w siatkę na plazy w... user_137693690467
Siatkówka przymorze (2) Witam, są 3 wolne miejsca na siatkówkę w środy o 20:30 na Gdańskim przymorzu... mikeman Gra w siatke (8) Ktos , cos , gdzies gra w siatke amatorsko ? Szukam ekipy do grania ;] Maxia Dzisiaj plazowka (1) Poszukuje dwóch graczy na poziomie zaawansowanym na dzisiaj (2014-05-23) na... af Siatkówka w środę, czwartek (4) Witam. Ostatnio przeniosłem się na Przymorze i szukam ekipy do stałej gry w... kudel Siatkówka Gdynia (6) Witam. Chętnie przyłączył bym się do jakiejś ekipy grającej w siątę w Gdyni.... Chłop z Mazur Przyszła wiosna - może siatkówka na plaży? ( Gdańsk ) (9) Cześć :) ! Przyszła wiosna.. słoneczko wyszło.. Co powiecie na wspólne... Kaśka :) Turniej w Karczemkach (1) Zapraszam na turniej siatkówki amatorskich drużyn mieszanych w Karczemkach... adam Dołączę do grupy (2) Hej, chciałabym dołączyć do jakiejś grupy do gry (najlepiej regularnie) w... Majka Czwartek, 18.00, Gdańsk, ul. Słabego 6, obok IKEA (1) Szukamy chętnych do pogrania w siatkówkę :-) zarówno kobiet jak i facetów,... MB Siatkówka Gdynia - poziom dobry (3) Szukam chętnych do gry na poziomie zaawansowanym w Gdyni w środy od godz.... ama Siatkówka Energa Gedania Gdańsk - Mistrzostwa Polski juniorek (10) Świetny mecz walki o półfinał mistrzostw Polski! Gedania doprowadza do... Pokemonka pruszcz gdanski 4fun (1) Witam, Poszukuję zgranej ekipy do której mógłbym dołączyć. Pasuje mi w... eagleman Siatkówka plażowa Gdynia (2) Cześć widziałem ze są na plażach póki co małe ruchy by zacząć grać w plażówkę... Piotr Turniej w Szemudzie (3) Zapraszam 29.03.2014r.o godz.10 na turniej siatkówki amatorskiej drużyn... adam siatkówka koszykówka (1) czy jest jakas grupa , ktora ma wynajętą sale np. w szkole i gra w... :))) siatkówka przymorze (2) Witam, mam 3 wolne miejsca na siatkówkę we wtorki od 18 do 20 w SP nr 44,... mikeman Turniej 8.03 Gdynia (1) Jacyś chętni do stworzenia drużyny? Jeśli tak proszę o kontakt (najlepiej... Si