Dorota - ocena (1) Jeśli szukacie spinningu to tutaj znajdziecie najlepszy ; zajęcia z trenerem... Dorota Rafał - ocena (1) Miła atmosfera,trenerzy z ogromną wiedzą,zdecydowanie polecam Rafał Maro - ocena (1) 26.03.25r godz. 11 w klubowej szatni ściana kurzu, który pseudo fachowiec pod... Maro
Klubowicz z multisportem - ocena (1) Klub przepełniony z rozsypującym się sprzętem, który bardzo długo jest... Klubowicz z multisportem Marta J. - ocena (1) Jak zajecia to tylko spinning u Jacka. Jacek jest zawsze profesjonalnie... Marta J. Asikak - ocena (1) Poleca zajęcia fitness i rowery- super trenerzy otwarci i profesjonalni (... Asikak Kasia Z - ocena (1) Najlepsze zajęcia na tej siłowni to u Jacka Pełen profesjonalizm (to jest... Kasia Z Habibi - ocena (1) Zdrofit Sopot to jedna wielka porażka. Nie ma tygodnia aby coś nie było... Habibi Magda Rucińska - ocena (1) Najlepszy trening na jakim byłam Magda Rucińska Gyroshunter - ocena (1) Miejsce ok. Siłownia, jak siłownia. Ale jedna uwaga: chodzę kilka razy w... Gyroshunter Klient - ocena (1) Siłownia w miarę ok ale jedna pani z obsługi nie miła, najlepiej żebym płacił... Klient Ania - ocena (1) Byliśmy w ten weekend. Niedziałająca jedna atrakcja na piłeczki - awaria,... Ania Agnieszka Ewa - ocena (1) Kameralne, eksluzywne studio treningowe. Profesjonalna obsługa, dodatkowe... Agnieszka Ewa PiotrW - ocena (1) Bardzo fajna siłowni, dużo miejsca i sprzętu, szatnia i prysznice już trochę... PiotrW Margot - ocena (1) Duzo sprzętu, dużo miejsca i szeroki wybór zajęć grupowych!!! Margot Jaja - ocena (1) Sauna, aktualnie: najgorsze miejsce ever! Totalna porażka, to nawet nie jest... Jaja robert - ocena (1) sprzet stary, poniszczony. robert orcioo - ocena (1) najlepsze miejsce jakie znalazłam orcioo Maximilian G - ocena (1) Czegoś bardziej okropnego nie wiedziałam w życiu. Oprócz karnetu musisz... Maximilian G magda - ocena (1) ciasno i przede wszystkim brak klimatyzacji, jest tak duszno, że można... magda