Meva - ocena (1) Rewelacji nie ma. Byłam pierwszy raz, ale nie najlepiej trafiłam. Sala... Meva Klaudia Klisiak - ocena (1) Polecam siłownię. Osoby na recepcji są zawsze sympatyczne i uśmiechnięte.... Klaudia Klisiak PiotrK - ocena (1) Duży wybór sprzętu, pomoc i wskazówki w trakcie ćwiczeń, darmowy program... PiotrK
Piotr - ocena (1) Siłownia w Pruszczu Gdańskim to jedna wielka pomyłka. nie polecam !!!!!!!!!! Piotr Małgosia - ocena (1) Moja ulubiona siłownia, brakuje parę sprzętów by było idealnie.Super... Małgosia Hell - ocena (1) Uczęszczam od kilku miesięcy regularnie i absolutnie nie można na nic narzekać Hell Broker - ocena (1) Mało miejsca stary sprzęt nie za te pieniądze Broker Koza - ocena (1) Spoko, troche brudna o wkurzam sie na tamtejszego robaldo któremu ktoś... Koza tomek - ocena (1) Super club z dusza tomek Maciej - ocena (1) Z roku na rok coraz gorzej. Dopłata minimum 5zł za wejście przy medicoverze,... Maciej glgmsh - ocena (1) Bardzo popularne ze względu na umiejscowienie miejsce. A co za tym idzie,... glgmsh Bartek K - ocena (1) Jedna z najlepszych siłowni w Trójmieście. Bardzo miłe panie na recepcji,... Bartek K sru - ocena (1) Centrum Sportu Stocznia to świetne miejsce do rozwoju fizycznego. Klub... sru Magda - ocena (1) Śmierdząca siłownia, tłum ludzi, maszyny na kupie i w przejściach. Byłam tu... Magda Bart - ocena (1) Bardzo dobra. Dużo sprzętu, dużo miejsca. Bart Ewa - ocena (1) Sauny z seansami to świetny pomysł na relaks byłam zarówno w Pruszczu jak i w... Ewa Zanne - ocena (1) Bardzo zla obsluga klienta na recepcji. Brak klimatyzacji. Nie polecam. Zanne Darek - ocena (1) Siłownia super wyposażona, ale warunki rezygnacji z karnetu tragiczne:... Darek Stavro - ocena (1) Najlepsi ,klasa Stavro Admin - ocena (1) Obsluga nie uprzejma , Admin