"olewatorskie" podejście do klenta (1) Nieprofesjonalne podejście. Zmarnowaliśmy mnóstwo czasu czekając na obiecany... Beata Nie polecam serwisu!! (1) Chodziłam kilka razy z rowerem, w sprawie "głupiej" wymiany dętek.... Kari Maciek Lis - opinia (1) Kupiłem ROWER byłem 6 razy w serwisie i nic nie zrobili problem jest do dzisiaj Maciek Lis
Duży wybór (2) Super sklep, mają duży wybór i niezłe ceny. Można sobie wszystko z bliska... Błażej_fishmaniak Sklep wędkarski Gdynia (2) Polecam sklep wędkarski fishing24.pl Mają profesjonalną obsługę,... klient Polecam każdemu komu zależy na zakupie tego co potrzebuje. (1) Masz dosyć niedouczonych sprzedawców w marketach? Chcesz porady... Maciej więcej takich serwisów!! (1) Narty zregenerowane solidnie, nie mogę doczekać się wyjazdu aby przetestować... Jacol Świetna zabawa (1) Polecam każdemu spróbować chociaż raz strzelnic w życiu z ostrej broni. To... xyz serwis narciarski najlepszy w 3 city (2) serwis narciarski pełna profeska i fachowe podejście do rzeczy jeśli ktoś... anna Szczerze polecam, (1) Mało takich sklepów na pomorzu z takim wyborem. Polecam serdecznie. Maciek T. Trafik - opinia (2) bardzo miła atmosfera, duzy wybór asortymentu zimowego, a teraz jeszcze... Trafik Polecam (1) Kupowałem w tym sklepie po raz drugi buty trekkingowe. Po raz pierwszy jak... Marcin niby najwiekszy sklep (2) Moze i najwiekszy ale asortyment ubogi.Chodzi mi przede wszystkim o... Maja ZDECYDOWANIE TAK (2) Polecam ten sklep każdemu kto oczekuje fachowej porady i indywidualnego... andrzej łąka Arogancka i dwulicowa obsluga (1) Obsluga w sklepie jest bardzo dwulicowa. kiedy przychodzimy zakupic buty lub... gdynianin Jakiś żart (2) Kupiłem w Intersporcie buty, które rozwaliły się po pierwszej godzinie... LST Pan KUBA z kasy jest bardzo niekulturalna osobą. (2) Byłam zakupić dziecku czepek i okulary do pływania. Wybierając z półki... Małgorzata Kompas (2) Przechodząc ostatnio obok dworca PKP zwróciłem uwagę na logo, które jeszcze... autostopowicz bardzo niesympatyczna pani kierownik (1) Miałam już dawno napisać do Państwa, ale nie miałam czasu. Wiem, że sklep w... M.S. Super Sklep (2) Bardzo polecam fajny sklep z dobrym wyborem odzieży turystycznej. Znalazem... Jan Krauze