Mariola - ocena (1) Nie polecam. W przypadku reklamacji butów możesz spodziewać się, że będzie... Mariola Jadwiga - ocena (1) Dziękujemy za profesjonalną obsługę przy zakupie butów. Pan Tomek wykazał... Jadwiga DJ. - ocena (1) Profesjonalna obsługa w zakresie doboru i wiercenia kuli bowlingowej. DJ.
Okkk - ocena (1) Ja cały czas kupuję w adidasu w formie i każdy raz ze swoim rodzinom i... Okkk Anonim - ocena (1) Brak pomocy w doborze rozmiaru; problemy z reklamacją. Nie polecam Anonim Kamil - ocena (1) Dzięki wielkie dla Kuby i Wiktorii za pomoc przy założeniu rolek dla... Kamil Piotr - ocena (1) nie polecam - omijać ten sklep. Z 10 dni zrobiły się 3 tygodnie. Pomimo 4... Piotr Z - ocena (1) Zakupiony produkt okazał się być wadliwy przez co uszkodził dodatkowo rzecz... Z Justta - ocena (1) Super sklep. Pan Dawid bardzo pomocny i znający się na rzeczy. Fachowo... Justta Grzegorz - ocena (1) Namiot rozbiłem w sklepie , b dobre doradztwo . Najładniejszy sklep... Grzegorz Turysta - ocena (1) Super obsługa przy butach i Piekny sklep Turysta Mirosława - opinia (1) Bardzo sympatyczna obsługa Pan cierpliwy i miły , zainteresowany pomocą... Mirosława Symeona - opinia (1) Super sklep,przemiła obsługa,polecam Symeona Klientka od "tylko czerwonej kurtki" :) - opinia (1) Sklep w którym Cię zobaczą, doradzą i nie czujesz że naciągają. Ogromna... Klientka od "tylko czerwonej kur Piotr - opinia (2) Super atmosfera, super obsługa. Brakowało takiego sklepu w Sopocie Piotr ja - opinia (1) Buty rozpadają się w tempie ekspresowym. Żadnej reklamacji nie uwzględniają.... ja Anna J. - opinia (1) Jestem zszokowana, że może być tak przesympatyczna obsługa. Dziękuję panu... Anna J. Joanna - opinia (1) Bardzo pomocna obsługa sklepu z ogromną wiedzą, serdecznie polecam! Joanna Andrzej Stańko - opinia (1) Korzystałem z wypożyczalni, dostępny asortyment firmy Thule, solidne... Andrzej Stańko Milosz - opinia (1) Tragedia.. Reklamacje rozpatrzone negatywnie.. Brak kontaktu.. Buty... Milosz