Mateusz - opinia (1) Uwielbiam produkty Sensi Hemp oraz atmosfere w sklepie. Mają na prawdę bardzo... Mateusz Joanna - opinia (2) Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie. Obsługa fachowa, merytoryczna a przy... Joanna Wiola - opinia (1) Super!!! Polecam, Pani Wiola jest przemiła i służy poradą Wiola
Iwona - opinia (1) Przemiła obsługa, zawsze można liczyć na fachową pomoc, bo prowadzą sklep... Iwona Marta - opinia (1) Sklep bardzo dobrze wyposażony w leki naturalne, a ilość ziół imponująca.... Marta Dominik - opinia (1) Profesjonalna i przemiła obsługa oraz pomoc przy doborze wysokiej jakości... Dominik Warto odwiedzić (1) Obsługa bardzo kompetentna i uprzejma Klaudia Gorąco polecam (1) Do sklepu trafiłam z polecenia i jestem mega zadowolona z produktów. Leczy... Asidlo78 Zadowolony klient (1) Wlasnie pije syrop z rokitnikiem i stosuje ekstrakt konopny. Na początku... Asia Masc uniwersalna (1) Serdecznie polecam masc uniwersalna,pomogla mi na popekana i sucha skore ust. .. Sebastian bogaty asortyment i przystępne cceny (1) sklep posiada bogaty asortyment od miodów po przyprawy, oleje, olejki... dbea Bardzo dobre produkty (1) kupilam kilka produktow w Konopnej Farmacji i jestem bardzo zadowolona.... Magdalena Serdecznie polecam (1) Jestem zachwycona !! olejek CBD wplynal pozytywnie na moje samopoczucie,... Grażyna niestety cudu nie było (2) Zakupiłam zachwalaną przez bardzo zresztą symaptycznego pana maść... Kasia tea love.... (1) Po zakupach w tym sklepie "Zielono Mi" . Moja wieloletnia miłość do Earl... Konopielka Fantastyczny sklep (1) Tu zawsze znajdę kosmetyki i produkty w zgodzie z naturą. Pani Marzena zawsze... Monika Konopie (2) Swietny pomysł, miła obsługa, masc jest super Bożek swietny sklep, profesjonalna obsługa (2) Co za miejsce, pierwszy raz odwiedzilem stacjonarnie, teraz juz korzystam z... Artur Skuteczne preparaty (2) Miałem problem ze skórą twarzy, leki nie dawały żadnych efektów i... Zadowolony Klient Konopie - super produkty (2) Maść i olej CBD rewelacyjne, łuszczyca zniknęła, a także bóle i sztywność w... Irena