sklep rumianek (1) sklep na przymorzu polecam bardzo osobom, ktore chca zdrowo sie odzywiac, pic... zadowolony klient Suer miła obsługa duży wybór (1) Świetny sklep bardzo polecam, SUPER WYBÓR ceny bardzo konkurencyjne,... Zosia Ten sklep polecam każdemu, miła obsługa, duży wybór (1) Sklep watr polecenia. Bardzo duży wybór, zawsze miła i uśmiechnięta pani... BRYGIDA
SUPER SKLEP ZIELASKI (1) Nigdy nie spotkałem się z tak profesjonalną obsługą. Przyszedłem do sklepu... Piotr Bezkonkurencyjny (1) Jedyny sklep w Gdańsku, który zainteresował się zapytaniem o konkretny... KaT super sklep duzy asortyment w tym eko (1) Polecam super sklepik super kosmetyki rosyjskie bardzo dobre młody, miła... misia super sklepik (1) Polecam, bardzo dobry i duzy wybor ziół, wreszcie...... :) Krysia zielarski z prawdziwego zdarzenia (1) bardzo miła, kompetentna obsługa, doskonały asortyment, przystępne ceny elfik Idealny (1) Zawsze jest wszystko co potrzeba, dobre wyposażenie sklepu, bardzo dobra... Agawa super (2) Bardzo dziękuję za pomoc. Nigdzie nie uzyskałam tyle informacji nt. uprawnień... zadowolona Klientka Super (1) Przyjaźnie, ciepło, fachowo, jestem pod wrażeniem, Pozdrawiam Pani Ania K. Polecam. (1) Świetne, ekologiczne produkty. Bardzo duży wybór. ala ORTEZA STAWU SKOKOWEGO (1) Świetnie dobrali ortezę! Obsługa bardzo profesjonalnie podeszła do mojego... sport's-men AWF Gdańsk Amazonka (1) Trafiając do sklepu byłam skrępowana i w niezbyt dobrym nastroju psychicznym... Amazonka Michalina Marzena - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa,wysokiej klasy produkty w przystępnych... Marzena klient - opinia (1) profesjonalna obsluga, szeroki asortyment produktow, bardzo szybka realizacja... klient mikatamska - opinia (1) Horror vacui (patrz "sztuka" Wikipedia) jeśli chodzi o zaopatrzenie :),... mikatamska Nagietek (1) Oceniając sklep zielarsko-medyczny Nagietek kierowałam się zarówno jakością... Barbara Zwrot (2) W sklepie Fragaria zakupiłam dwa oleje arganowe zaznaczając, że mają być do... Aleksandra zadowolona (1) zaglądam do sklepu od dłuższego czasu. Choć niewiele kupiłam chętnie... Pani G.