Beata - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa zawsze z dobrą porada Polecam wszystkim z... Beata Jacek - ocena (1) Rewelacyjny sklep, od kiedy go odkryłem zawsze wracam. Szczerze polecam.... Jacek Marcin Kusy - ocena (1) Od 18 grudnia czekam na realizację opłaconego zamówienia. Strona firmy nie... Marcin Kusy
Michelle - ocena (1) 13 listopada 2023 roku dokonałem zakupu. Po kilku dniach oczekiwania... Michelle Marian Zienkovsky - ocena (1) Kupiłem towar i zapłaciłem, przesyłki nie otrzymałem, kontaktu nie ma żadnego. Marian Zienkovsky Kasia - ocena (1) Przemiła obsługa, bardzo bogaty asortyment, ogromna wiedza . Kasia Martyna - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zawsze tam wracam :) Martyna Słoń - opinia (1) Fajny sklep dobrze wyposażony.Profesjonalna i miła obsługa. Słoń Zenek - opinia (1) Polecam sklep. Bardzo profesjonalna obsługa. Super zaopatrzenie. Zenek Karol - opinia (1) Ogromna wiedza i pomoc w doborze produktu. Wysoka jakość olejków CBD. Bardzo... Karol Janka - opinia (1) Mało jest na rynku punktów z tak profesjonalną obsługą. Produkt dobrany do... Janka s - opinia (1) Sklep godny polecenia. Towar w przystępnej cenie, oraz dobrze wykonany... s Kacper - opinia (1) Super piękny sklep pierwszy taki w Trójmieście Kacper Magda - opinia (1) Przepiękne nowoczesne miejsce! Super fachowa i profesjonalna obsługamega... Magda Tadeusz Kozakiewicz - opinia (1) Świetny lokal,dobra lokalizacja a co najważniejsze dostępne urządzenia do... Tadeusz Kozakiewicz Marta - opinia (1) Dzisiaj kupiłam szczoteczkę soniczną i irygator. To mój pierwszy zestaw w... Marta Marek - opinia (1) jestem pod ogromnym wrażeniem:) urządzenia jak i obsługa pierwsza klasa!!!... Marek MM - opinia (1) Super! Bardzo sympatyczna i kompetentna obsługa, szeroki asortyment... MM Mateusz - opinia (1) Uwielbiam produkty Sensi Hemp oraz atmosfere w sklepie. Mają na prawdę bardzo... Mateusz Joanna - opinia (2) Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie. Obsługa fachowa, merytoryczna a przy... Joanna