Super sklep! (1) Chodzę do tego sklepu już od roku :) towaru przybyło, każda miłośniczka... Małgosia Gorąco polecam ! (1) Sklep w ciągu zeszłego roku mocno poszerzył ofertę,dużo nowości, ceny wciąż... szwarcer mój ulubiony (1) Barrrrrdzo duży wybór, aż można dostać oczopląsu od tych różności, zawsze... malutka
:) (1) rewelacyjny sklep, doskonale zaopatrzony, obsługa żwawa i kompetentna:)... Magdalena:) bolaca kostka (1) mialem problem z przegubem w kostce, bylem w tym sklepie i pomogli. Maja tego... pawel sklep godny polecenia (1) ładny lokal, duży wybór, ceny w porządku, a Pani Mariola jest przesympatyczną... Lucian Wizyta w sklepie (1) Na miejscu można wypić przepyszne piwo, wino lub inne specjały w ogródku.... Elżbieta z Krakowa zawłaszczenie pieniedzy (1) własciciel zawłaszczył pieniądze mojego niepełnosprawnego synka bo otrzymał... rodzic zakup pionizatora (1) brak kompetencji w realizacji zamówienia. Pan Grzegorz ma kompletnie w nosie... rodzic kosmetyki, kiełki itp :) (1) często robię zakupy u tej sympatycznej Pani- ceny kosmetyków marki Ziaja są... orzechova Godny polecenia. (1) Miła, sympatyczna i profesjonalna obsługa polecam!!! alex Polecam (1) Dobry kontakt, fachowa obsługa i szybka przesyłka w dobrej cenie. Tomasz Zygmunt andrzej zakrzewski - opinia (1) Poleczam innym klientom zakupy w sklepie MEDAN.Produkt dobrej jakości,w... andrzej zakrzewski r - opinia (1) Obsługa w Waszym sklepie,to wzór do którego inni handlowcy powinni dążyć.Za... r Świetny sklepik - polecam (1) Hej, sklepik świetny. obslugująca mnie osoba posiadała fachową wiedzę -... Bartłomiej polecam (1) Polecam ten sklep ze względu na szeroki asortyment i możliwośc zamówienia... Małgorzata Najlepszy sklep w internecie ! (1) Niezależnie od tego, że wystąpił problem techniczny na stronie zamówień... Aleksander Szmitkowski Miczogen - opinia (1) Czymś co wyróżnia ten sklep to na pewno wyjątkowo kompetentna i przemiła pani... Miczogen Ciśnieniomierz A&D UA-787 (1) Ciśnieniomierz A&D UA-787, który jest po gwarancji został w w/w firmie... Daniel polecam (2) Taki sklep w pobliżu to skarb. Gabriela