Śliwka w kompot

Restauracje Drink Bary Jedzenie na wynos

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 42

Sandra - ocena (1) Niestety nie mogę polecić restauracji Śliwka w kompot, jeśli chodzi o... Sandra Agata - ocena (1) Byłyśmy z koleżankami w Śliwce w kompot w Sopocie i jakie bylo nasze... Agata Aneta i Przemek - ocena (1) Wczoraj byliśmy z mężem na 9 piętrze Polecam to miejsce Obsluga wspaniałą,w... Aneta i Przemek
pavelch@onet.pl - ocena (1) Gdańsk 9 piętro. Wspaniałe miejsce i super atmosfera. Wspólnie z żoną... pavelch@onet.pl lucus215@wp.pl - ocena (1) Byłam dzisiaj w restauracji Śliwka w Kompot w Gdańsku jedzenie bardzo dobre... lucus215@wp.pl Hanna - ocena (1) Świetna obsługa,przepyszne jedzenie. Polecamy gorąco!!! Hanna AnkaW - ocena (1) To co się dzieje w tej restauracji to jakieś mistrzostwo! Żałuję, że... AnkaW Kasia - ocena (1) Najlepsze spaghetti z owocami morza, a jadłam już niejedno, rewelacja. No i... Kasia Izabella - ocena (1) Pyszne jedzenie . Jedliśmy i mięso i ryby. Wszystkiego pyszne . Obsługa... Izabella Aneta - ocena (1) Nie polecam - fatalna obsluga i brak organizaji- czekaliśmy dlugo w kolejce... Aneta Aneta - ocena (1) Przemiła obsługa , zaraz po kelnerce Agnieszce kolejny przemiły kelner Adam... Aneta Patrycja - ocena (1) Nic dodać nic ująć -petarda !!! Patrycja jolanta - ocena (1) Smaczna "karkowka". obsługa miła choć nietypowo profesjonalna. jolanta Michalina - ocena (1) Wszystko bardzo dobrze, obsługa na 6 z +perfekcyjna pani Weronika ,... Michalina Zbyszek - ocena (1) Wszystko super jak zawsze podczas urlopu od kilku lat obiady i kolacje tylko... Zbyszek Tomasz - ocena (1) Jak zawsze Petarda Tomasz Wioletta - opinia (1) Jedzenie przepyszne bardzo miła obsługa, szczególne podziękowania dla Pana... Wioletta Gośka - opinia (1) Dobre jedziecie, pyszna kawa, miła obsługa Gośka Yuliya - opinia (1) Super personel bardzo miła obsługa przyjemny klimat i bardzo smaczne jedzenie! Yuliya Olo - opinia (1) Piwo śliwkowe rewelacja! Polecam grilowaną karkówkę, pyszna! Ogólnie... Olo