Śliwka w kompot

Restauracje Drink Bary Jedzenie na wynos

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 42

gorąco polecam! (1) proste menu, bardzo przystępne ceny, przystojni i mili kelnerzy, jedzenie... M Ponowna Wizyta. (1) Gdy byłam w Śliwce po raz pierwszy ,byłam zachwycona.Niestety następna wizyta... zosia obsluga fatalna (1) Trzeba sie prosic o zamówienie, po którego zlozeniu zapominają zglosic je w... mac
.mistrzostwo (1) Pyszne jedzenie, super obsługa, normalnie ceny. Jedyny minus to kolejki, ale... vincent takiego miejsca brakowalo (1) Rewelacyjne miejsce! od czasu otwarcia jestem stalym klientem. Mega pyszne... xenia co się stało (2) co się stało że jedzenie tak się zmieniło NA GORSZE ???? jestem drugi raz i... Bogdan z rodziną Naprawdę smacznie i miło (1) Byliśmy z mężem w czwartek na kolacji rocznicowej. Zamówiliśmy dwie porcje... Ika obsługa nieprofesjonalna (1) Bylam wczoraj wieczorem i przedziwna knajpa... z jednej strony pyszne... Ania DWIE czarne kawy. (1) zachęceni opiniami i faktem, że od czasu otwarcia zawsze jest dużo ludzi,... delicje obsluga nieprofesjonalna (1) Bylam wczoraj wieczorem i przedziwna knajpa... z jednej strony pyszne... Ania Super miejsce! (1) Krem parmezanowo-truflowy podbił nasze podniebienia, pasty rownież bardzo... B. Świetne miejsce (1) Byliśmy, zjedliśmy, zasmakowaliśmy, wrócimy! Świetne miejsce na sopockiej... Aga Super!!!! (1) Pani Karolina jest wzorowa! Super kelnerka! Super klimat knajpy! Dzieki!... Weronika zapomiany klient (1) po godznnym oczekiwaniu od złożenia zamówienia dowiedzialem się,ze po prostu... krzysztof Super miejsce! (1) Polecam gorąco! Świetna atmosfera, piękny wystrój, jedzenie bardzo dobre -... Aga bardzo dobre (1) Fajne restaurcja. weszstko ok