*** - opinia (1) Dziewczyno pomysl troche telefoniczne zamawianiełózka inne solaria to robiły... *** ale klimat (1) obsługa bardzo profesjonalna, taki klimat powinien być we wszystkich... Olga JUZ WRZESIEN A JEJ JESZCZE NIE MA :( (1) TAKIE TAM MALE PYTANKO DO SZEFA CZY PANI ANIA PRACUJE JESZCZE U WAS CZY MA... KTOS
:-( (1) Solarium Opolska 3 =>> 1) Pani blondynka, która tam obsługuje zachowuje się... zawiedziona klientka POPROSTU BOMBA I REWELKA!!!! (1) woooow, woooow i jeszcze raz woooow!! atmosfera fantastyczna, łóżka pełna... Aleksandra Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super solarium! Fajne, nowoczesne łóżka! Nonstop jakieś promocje :D Niedługo... Elutka Super Sprawnie (1) No muszepowiedziec ze lepszego solarium nie spotkalem po 1 Duuze po 2... trynt fajnie (1) zaczelam nie dawno chodzic, lampy super wszegolnosci lozko mr 3 muzyczka... kasia jak dla mnie super (1) w koncu nie ma falszywej pani ktora za usmiechcem kryla pelno nienawisci. w... rafal Polecam (1) Bardzo miła obsługa, wszystko dokładnie wytłumaczą. Ja jestem zadowolona z... Motylek super (1) mi sie tam podoba najlepsza jest obsluga zawszemozna pogadac milo rewelacja... kasia Nie ma lepszego solarium od CANCUN ! ! ! (1) Byłam w wielu solariach w trójmieście i nie tylko,ale takiego miejsca się... Joanna Nie bardzo ta nowa Pani :( (1) Wszystko fajnie tylko gdzie jest p. Iwonka???? Nowa Pani niestety zbyt... Kleo Dla mnie rewelacja!! GORĄCO POLECAM CANCUN !!! ceny są ok. (1) Super klimat, lepszego do tej pory nie widziałem, za taka kase. Bardzo miłe... MATI GORĄCO POLECAM ! SŁONECZNE CANCUN ! (1) opalam się w solarium CANCUN od jakiegoś czsu i muszę przyznać,że jest... SARA GORĄCO POLECAM!!!!! SOLARIUM Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA (1) Po wielu wizytach w bardziej i mniej renomowanych znalazalam solarium ktore... Marlena ;( (1) BARDZO MI BRAKAJUE TEGO PIEKNEGO USMIECHU PANI ANI MA NADZIEJE ZE JESZCZE GO... STALY KLIENT atmosfera (1) Fajne łozka i ładna opalenizna ale dziewczynki coraz to bardziej nijakie... stali klienci z wrzeszcza tuba (1) tuba 230W rządzi <3 :) anitaaaaaa BARTEK - opinia (1) wspaniala,atmosrfera i dobry efekt opalania BARTEK