rewelacja!! GORACO POLECAM!!! (1) zdecydowanie najlepsze solarium w trojmiescie!! bardzo milo mozna spedzic... Kasia no i znowu pojechala ;( (1) doniosly mnie sluchu ze pani Ani znowu nie ma i pisze z zapytaniem kiedy... staly bywalec ;D CANCUN ROZBUDZA APETYT NA SŁOŃCE ! ! ! (1) To solarium ne potrzebuje wszystkich chwytów marketingowych !!!!!!!!!!!!... IREK
Dla mnie rewelacja!!!!!!!ceny sa ok. (1) supr klimat,lepszego do tej pory nie widzialam,za taka kase.Bardzo mila... magda nowe lamki ;D (1) Jeszcze lepsza opalenizna dzięki wymianie lampek ;D i ślicznie uśmiechnięta... cichy wielbiciel Rewelacyjne Solarium ! (1) Uważam, że to solarium z całą pewnością zasługuje na najwyższą ocenę,... Klaudia ! najlepsze solarium pod słońcem ! (1) bardzo polecam wszystkim :-)) MAzi Tajson - opinia (1) wspanialy efekt opalania polecam Tajson Marek - opinia (1) polecam, wspanialy efekt opalania, Marek Gapcio - opinia (1) Jeśli mowa o solarium we Wrzeszczu to do szału doprowadzają mnie wieczne... Gapcio moglibyście się unowocześnić (1) wszytko byłoby fajnie, tylko jakość łóżek jest beznadziejna, są takie małe,... Adrianka super (1) klient NAJLEPSZE SOLARIUM !!!! (1) a ja jestem stała klientkąCANCUN w Gdyni i musze powiedzieć, że dopóki... Weronika super, ekstra dobre solarium tylko w Cancun ! (1) chcesz wygladac jak bys wlasnie wrocil z Cancun poprostu idz do solarium... Sylwia :) Zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona.Od wielu lat się opalam,ale w CANCUN jest... Magda Zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona.Od wielu lat się opalam,ale w CANCUN jest... Magda POLECAM (1) Gorąco polecam i zachęcam do odwiedzenia Cancun , miła atmosfera, łóżka jak... A bardzo fajnie:-) (1) a ja jestem stała klientką Hawany na Przymorzu i musze powiedzieć, że dopóki... stała klientka domel - opinia (1) wielki pozytyw, rewelacyjne lozka polecam wszystkim domel PELEN WYPAS... (1) bardzo przyjemna atmosfera i wspanialy efekt opalania, polecam.kiedy jestem... malolat