fenomen! (1) Lampy są świetne, czyściutko, wspaniały klimat, nie chce się stamtąd... A Coś wspaniałego! (1) W wielu solariach już bywałam, ale w żadnym nie czułam się tak wspaniale. A... Alucha solarium o jakim zawsze marzyłam:) (1) super!wypas! przyjazna atmosfera!według mnie najlepsze solarium w... diana
sylwiaaa - opinia (1) fajnie ze powstalo blisko mnie solarium tylko mogliby obnizyc stojacej kabiny... sylwiaaa POLECAM (1) CENY STOSUNKOWO WYSOKIE, ALE ZAPEWNIAM, ŻE WARTO TAM SIĘ OPALAĆ. SOLARIUM... KASIA GORĄCO PLECAM...NIE MA LEPSZEGO W TRÓJMIEŚCIE... (1) BARDZO MIŁA OBSŁUGA, FAJNY KLIMAT A PRZEDE WSZYSTKIM NAJLEPSZE ŁÓŻKA, KTÓRE... MŁODY.... gorąco polecam (1) DLA MNIE REWELACJA-CZYśCIUTKO,MIłA OBSłUGA I FAJNY WYSTRóJ. ZA KAżDYM RAZEM... joanna Najlepsze solarium pod słońcem:) (1) Najlepsze solarium, z jakiego kiedykolwiek korzystalem, super efekty, niskie... andrew czule POLEcAM ! :) (1) Bardzo przyjemne miejsce.. Profesjonalna i miła obsługa w połączeniu ze... Paweł :) (1) jedno z najczesciej przezemnie odwiedznych miejsc i to wlasnie przez klimat... Krzysiek The beściak w trójmiescie :) (1) jak dla mnie nadal bezkonkurencyjne solarium !! łóżka na najwyższym... Aleksandra Hawana (1) Ja osobiście za hawana na przymorzu nie zbyt przepadam... wole tą we... Em. EXTRA SOLARJUM Z BARDZO MIŁĄ OBSŁUGĄ !!! (1) Przemiła obsługa dzięki pani Romie ( pozdrawiam przy okazji ) Bardzo miła... Tomcio mm - opinia (1) solarium fajne,troche problem z parkowaniem ale zaparkowalam w Galerii... mm Karolina - opinia (1) bardzo dobrze wyposarzony salon oraz bardzo mila obsluga, Karolina kkk - opinia (1) Wszystko niby ok, symaptyczne panie, ktore czasami zapominaja o wlaczeniu... kkk chyba najgorsze solarium jakie odwiedzilam (1) chyba najgorsze solarium jakie odwiedzilam , dwa stare lozka w dodatku ze... sungirl klasa - opinia (1) słodko w komentarzach,ale nie ma co ukrywac,Pani Roma nadaje smak... klasa :) (1) Jestem zadowolony z tego solarium zawsze fajna muza tam leci, zazwyczaj jest... Tomek PIĘKNY BRĄZ (1) Ładnie, czysto, świetny sprzęt, miła i profesjonalna obłsuga - czego chcieć... Ela