IZKA - opinia (1) NA PRZYMORZU TRZEBA WYMIENIC LAMPY! -ROBI SIE MAŁA LIPKA NA OPOLSKIEJ... IZKA swietne solarium (1) nowoczesne lozka,bardzo dobre lampy,mila obsluga,a przede wszystkim bardzo... tom147 REWELACJA (1) Gorąco polecam to miejsce to naprawdę jedyne profesjonalne solarium w... Kasia
super!!! (1) JAK DLA MNIE REWELKA - BARDZO PROFESJONALNE STUDIO, CZYSTO , KOMFORTOWO ,... MARTYNA :) (1) SUPER, SUPER i jeszcze raz SUPER..... ANIA :) OLGA (1) PRZEMIŁA I ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA! CZEKANIE NA ŁÓŻKO W JEJ TOWARZYSTWIE NIGDY... Karolina rewelka! (1) najlepsze solarium w trójmieście! rewelacyjna miła i kompetentna... Mirela maelynn - opinia (1) korzystalam z uslug fryzjerskich- rewelacja!! zarowno balejaz jak i... maelynn :) (1) naparwde fajne sloarium, szczegolnie pan ktory mnie czasem obsługuje:) hmmm,... D. Dla mnie super (1) Wg mnie jest super. Nigdy mi sie nie przydarzyło żeby obsluga byla nie mila... P. Klientka - opinia (1) No powiem ze bylam bardzo mile zaskoczona :) bardzo elegencki wystroj,... Klientka Elfik & Łowca - opinia (1) Polecamy gorąco. Elfik & Łowca polecam (1) bardzo miło -pelen profesjonalizm .Paznokcie rewelacyjne !!!!! i solar taż kasik Super miejsce (1) Polecam to solarium,jest naprawde super bo oprocz tego ze mozna tam sie w... klientka fajnie fajnie (1) po prostu jest super ... solarium i kosmetykę już mam wypróbowaną -duzy pozytyw kasik Opolska (1) Jest to najfajniejsze solarium na którym byłem, łóżeczka bardzo czyste... Tom Polecam (1) Świetne solarium, miła obsługa i usługi wykonywane w dobrym stylu. Można się... Aneta Monika - opinia (1) Całkiem przypadkiem trafiłam,ale napewno nie przypadkiem zostane!!!!... Monika loteria w walentynki w solarium (1) jak co roku było losowanie w walentynki , byłam zaskoczona bo wygrałam bilety... g. moim zdaniem najlepsze studio na Pomorzu. (1) serdecznie polecam to studio, zawsze świeże lampki i bardzo dobra obsluga,... MaR tYnA