OLGA (1) PRZEMIŁA I ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA! CZEKANIE NA ŁÓŻKO W JEJ TOWARZYSTWIE NIGDY... Karolina rewelka! (1) najlepsze solarium w trójmieście! rewelacyjna miła i kompetentna... Mirela maelynn - opinia (1) korzystalam z uslug fryzjerskich- rewelacja!! zarowno balejaz jak i... maelynn
:) (1) naparwde fajne sloarium, szczegolnie pan ktory mnie czasem obsługuje:) hmmm,... D. Dla mnie super (1) Wg mnie jest super. Nigdy mi sie nie przydarzyło żeby obsluga byla nie mila... P. Klientka - opinia (1) No powiem ze bylam bardzo mile zaskoczona :) bardzo elegencki wystroj,... Klientka Elfik & Łowca - opinia (1) Polecamy gorąco. Elfik & Łowca polecam (1) bardzo miło -pelen profesjonalizm .Paznokcie rewelacyjne !!!!! i solar taż kasik Super miejsce (1) Polecam to solarium,jest naprawde super bo oprocz tego ze mozna tam sie w... klientka fajnie fajnie (1) po prostu jest super ... solarium i kosmetykę już mam wypróbowaną -duzy pozytyw kasik Opolska (1) Jest to najfajniejsze solarium na którym byłem, łóżeczka bardzo czyste... Tom Polecam (1) Świetne solarium, miła obsługa i usługi wykonywane w dobrym stylu. Można się... Aneta Monika - opinia (1) Całkiem przypadkiem trafiłam,ale napewno nie przypadkiem zostane!!!!... Monika loteria w walentynki w solarium (1) jak co roku było losowanie w walentynki , byłam zaskoczona bo wygrałam bilety... g. moim zdaniem najlepsze studio na Pomorzu. (1) serdecznie polecam to studio, zawsze świeże lampki i bardzo dobra obsluga,... MaR tYnA Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów opalania i wysokiego standardu łóżek.... Magda wszystko byloby ok.. (1) gdyby byly telefoniczne zapisy. Tu zgodze sie z opinia ponizej. Solarium... Iwona Marzena - opinia (1) To bardzo mile miejsce, do ktorego ludzie z przyjemnoscia przychodza.moge... Marzena krzysztof - opinia (1) Zgadzam się z pozytwnymi opiniami o tym Solarium. Prezentowane w ulotkach... krzysztof Swietne solarium (1) Polecam wszystkim goraco to solarium, jest przecudnie. Super atmosfera,... gosia