beznadzieja! (1) Obsługa to naburmuszone panienki,mały wybór kremów do opalania i poslizg na... bluewater Opolska 3 (1) tak tak ja tez juz chcialem cos napisac na temat tych lamp ale ostatnio... Smok maja - opinia (2) Polecam hawane na MORENIE :) maja
Profesjonalne solarium z klasą ! (1) Relax,miła atmosfera,łóżka z najwyższej półki,doskonała jakość... Zadowolona:) Obsługa (1) Nigdy nie Miałam do czynienia z tak kiepską obsługą. Panie są bardzo... Basia Małgosia - opinia (1) polecam gorąco Małgosia Stała klientka :) (1) W solarium u Pani Basi bywam bardzo często przynajmniej 2 -3 razy w tygodniu... gosia Sopot Kasienko pozdrowienia zza siodmej wody:) (1) Kasienko pozdrowienia zza siodmej wody:) om Super (1) Właśnie wróciłam z solarium i muszę powiedzieć, że miejsce mnie wręcz... Nowa klientka :) Extra! (2) Ja nic więcej nie oczekuję od solarium - łóżka nowoczesne, dokładnie myte po... Syrena zapytanie (1) w jakich godzinach obsługa solarium liczy co 5 minutę gratis?kiedy byłam na... agnieszka DAMIANO - opinia (1) EXTRA DZIEWCZYNY W OBSLUDZE!NIE MA TO TAMTO!LUZKA SWIETNE NAJLEPSZE SOLARIUM... DAMIANO Tomi - opinia (1) super salonik,super opalanie,super obsługa...:):* Tomi SUPER, SUPER I JESZCZE RAZ SUPER !!! (1) Gorąco polecam... Wystrój bomba, niepowtarzalny i bardzo oryginalny. W ogóle... Czarna Polecam (1) Bardzo dobrze opala polecam! i bardzo miła obsługa ! cream solarium (1) solarium swietne nowe łóżko super lampy super obsluga polecam!!! kasiunia Nie dziwię się tylu pozytywnym opiniom ;) (1) Super solarium. Na pewno będę korzystała z niego częściej ;) Bea IZKA - opinia (1) NA PRZYMORZU TRZEBA WYMIENIC LAMPY! -ROBI SIE MAŁA LIPKA NA OPOLSKIEJ... IZKA swietne solarium (1) nowoczesne lozka,bardzo dobre lampy,mila obsluga,a przede wszystkim bardzo... tom147 REWELACJA (1) Gorąco polecam to miejsce to naprawdę jedyne profesjonalne solarium w... Kasia