super (1) Bylem wczoraj w tym solarium .Salon z klasą urzadzony.czysto w kabinach jak... dawid super (1) Bardzo przyjemny klimat, obsługa na bardzo wysokim poziomie, bardzo wysoki... Wiola mała - opinia (1) Solarium rewelacyjne! wystrój fantastyczny,bardzo miła i fachowa... mała
beznadzieja! (1) Obsługa to naburmuszone panienki,mały wybór kremów do opalania i poslizg na... bluewater Opolska 3 (1) tak tak ja tez juz chcialem cos napisac na temat tych lamp ale ostatnio... Smok maja - opinia (2) Polecam hawane na MORENIE :) maja Profesjonalne solarium z klasą ! (1) Relax,miła atmosfera,łóżka z najwyższej półki,doskonała jakość... Zadowolona:) Obsługa (1) Nigdy nie Miałam do czynienia z tak kiepską obsługą. Panie są bardzo... Basia Małgosia - opinia (1) polecam gorąco Małgosia Stała klientka :) (1) W solarium u Pani Basi bywam bardzo często przynajmniej 2 -3 razy w tygodniu... gosia Sopot Kasienko pozdrowienia zza siodmej wody:) (1) Kasienko pozdrowienia zza siodmej wody:) om Super (1) Właśnie wróciłam z solarium i muszę powiedzieć, że miejsce mnie wręcz... Nowa klientka :) Extra! (2) Ja nic więcej nie oczekuję od solarium - łóżka nowoczesne, dokładnie myte po... Syrena zapytanie (1) w jakich godzinach obsługa solarium liczy co 5 minutę gratis?kiedy byłam na... agnieszka DAMIANO - opinia (1) EXTRA DZIEWCZYNY W OBSLUDZE!NIE MA TO TAMTO!LUZKA SWIETNE NAJLEPSZE SOLARIUM... DAMIANO Tomi - opinia (1) super salonik,super opalanie,super obsługa...:):* Tomi SUPER, SUPER I JESZCZE RAZ SUPER !!! (1) Gorąco polecam... Wystrój bomba, niepowtarzalny i bardzo oryginalny. W ogóle... Czarna Polecam (1) Bardzo dobrze opala polecam! i bardzo miła obsługa ! cream solarium (1) solarium swietne nowe łóżko super lampy super obsluga polecam!!! kasiunia Nie dziwię się tylu pozytywnym opiniom ;) (1) Super solarium. Na pewno będę korzystała z niego częściej ;) Bea