Rewelacja!!! (1) O takim solarium marzyłam. Super łóżka, kosmetyki i ogólnie panujący tam... Agnieszka ;) (1) Bardzo , Bardzo polecam Hawane na morenie , super obsługa panie zawsze miłe ,... Dominika Solarium Cancun- rewelacyjne :) (1) Polecam Solarium Cancun. Jest najlepsze w Trójmieście.... Karina
rewelacja (1) rewelacja Agata REWELACJA!!!!!! (1) POPROSTU REWELACJA !!!! I NIE MÓWIE TYLKO O TYM ŻE LAMPY SĄ WYMIENIANE... EWELINA jestem na TAK (1) W dniu dzisiejszym po raz 1szy skorzystalam z solarium i jestem b zadowolona.... Patka Kinia.;d - opinia (1) ;)). Kinia.;d Gorąco Polecam! (1) Warto pójść chociażby dla pocieszenia oka - wspaniały klimatyczny wystrój.... Stała Klientka Jak najbardziej polecam (1) Bardzo miła obsługa, usługa wykonana perfekcyjnie, ceny baaaardzo przystępne,... e1406 AKRYL (1) Te dziewczyny robią super akryl! Może i solarium nenajtańsze, ale akryl na... Krysia Superrr (1) Od jakiegoś czasu korzystam z tego solarium i jestem bardzo zadowolnona.... paula Abi - opinia (1) Chodzę do tego solarium juz od ponad pol roku i jestem na prawdę zadowolona... Abi Pracownicy (1) jedyna rzecz ktora mnie nabardziej denewuje to obsluga..... jeden przyklad... iza Dla eleganckich kobiet. (1) "CANCUN"to studio dla eleganckich kobiet.Bardzo miła i profesjonalna... Alicja ... (1) Od jakiegoś czasu stałam się klientką solarium SUN-CITY i jestem bardzo... buzia CANCUN (1) Bardzo dobre studio,super sprzęt i profesjonalna obsługa.POLECAM Ania extra solarium (1) To solarium jest chyba najlepsze w trójmieście.Mogę polecić każdemu z ręką na... Krzysztof NR.1 (1) POPROSTU REWELACJA SOLARIUM NA WYSOKIN POZIOMIE irek Super solarium ! (1) Solarium z najwyższej półki.Ceny niskie bo użdzenia i lampy są nowe,więc... Adam super solarium (1) Opalam się od kilku tygodni w solarium "CANCUN".Jestem pod ogromnym... Agnieszka