Polecam !! (1) Polecam wszystkim Paniom rewelacyjne studio paznokcia. Profesjonalne... shanti Jedyne ekskluzywne solarium to tylko Cancun... (1) Jedyne ekskluzywne solarium to tylko Cancun... to solarium postawiło na... Marcin Polecam (1) Moim zdaniem to jedno z najlepszych solarii w Gdyni i przede wszystkim jest... Patryk
Rewelacja!!! (1) O takim solarium marzyłam. Super łóżka, kosmetyki i ogólnie panujący tam... Agnieszka ;) (1) Bardzo , Bardzo polecam Hawane na morenie , super obsługa panie zawsze miłe ,... Dominika Solarium Cancun- rewelacyjne :) (1) Polecam Solarium Cancun. Jest najlepsze w Trójmieście.... Karina rewelacja (1) rewelacja Agata REWELACJA!!!!!! (1) POPROSTU REWELACJA !!!! I NIE MÓWIE TYLKO O TYM ŻE LAMPY SĄ WYMIENIANE... EWELINA jestem na TAK (1) W dniu dzisiejszym po raz 1szy skorzystalam z solarium i jestem b zadowolona.... Patka Kinia.;d - opinia (1) ;)). Kinia.;d Gorąco Polecam! (1) Warto pójść chociażby dla pocieszenia oka - wspaniały klimatyczny wystrój.... Stała Klientka Jak najbardziej polecam (1) Bardzo miła obsługa, usługa wykonana perfekcyjnie, ceny baaaardzo przystępne,... e1406 AKRYL (1) Te dziewczyny robią super akryl! Może i solarium nenajtańsze, ale akryl na... Krysia Superrr (1) Od jakiegoś czasu korzystam z tego solarium i jestem bardzo zadowolnona.... paula Abi - opinia (1) Chodzę do tego solarium juz od ponad pol roku i jestem na prawdę zadowolona... Abi Pracownicy (1) jedyna rzecz ktora mnie nabardziej denewuje to obsluga..... jeden przyklad... iza Dla eleganckich kobiet. (1) "CANCUN"to studio dla eleganckich kobiet.Bardzo miła i profesjonalna... Alicja ... (1) Od jakiegoś czasu stałam się klientką solarium SUN-CITY i jestem bardzo... buzia CANCUN (1) Bardzo dobre studio,super sprzęt i profesjonalna obsługa.POLECAM Ania extra solarium (1) To solarium jest chyba najlepsze w trójmieście.Mogę polecić każdemu z ręką na... Krzysztof