Profesjonalna Obsługa i Nowoczesne łóżka (1) Musze napisać że w solarium Magic Sun jest bardzo miła obsługa i klimat... Zibi ok (1) solarium jest czyste aż chce sie korzystac z opalania atmosfera jest miła... Marlena Obsługa (1) Jestem stałą klientką solarium Saturn na Zaspie.Niestety jestem zmuszona... Xala
szczerze polecam, ilość lat istnienia na rynku mówi sama za siebie (1) szczerze polecam, ilość lat istnienia na rynku mówi sama za siebie Dominika Pienczyn rewelacja (1) Korzystam z ich usług od dość dawna, próbowałam w wielu miejscach, ale zawsze... mia Szczerze polecam (1) Pełen profesjonalizm, kreatywność, najwyższej jakości materiały, trwałośc to... Kami Zgadzam się w Waszymi opniami (1) Solarium jest świetne i odwiedzam je juz kilka lat mimo że ceny rzeczywiście... Ja martin - opinia (1) Zgadzam się z panią Moniką, obsługa jest nie uprzejma dosłownie obsługuje z... martin witam!:) (1) byłam po raz pierwszy w solarium. ogolnie mile mnie zaskoczylo nowoczesne... sexy-bandziorka:D Costa Rica Solarium - opinia (1) Dziekujemy bardzooo za miłe komentarze :) :) pozdrawiamy wszystkich klientów... Costa Rica Solarium POLECAM (1) Korzystałam z tego solarium klikakrotnie , obsługa bardzo miła i zawsze... Ania ;-) (2) polecam te solarium chjodze tam okolo roku,lamki sa ok w szczegolnosci na... monik Super !! :) (1) Najlepsze solarium w trójmieście, nie posiadające chyba żadnych wad. No może... iwona Wrzeszcz (1) Hawana jest najlepsza i nie ma co ukrywać Macias MORENA (1) Polecam wszystkim HAWANE na Morenie...w prawdzie jest niekiedy "tłoczek", ale... KLIENTKA Polecam (1) Polecam wszystkim to solarium. Korzystałam z niego 3 razy. 2 razy z łóżka nr... Ewa SUPER ŁÓZKA (1) EFEKT OPALANIA NATYCHMIASTOWY. ŁÓZKA NA WYPASIE. JEDYNE CO POZOSTAWIA WILEle... MONIKA MIREK - opinia (1) MIŁE SYMPAYCZNE PANIE. WŁAŚCICIELKA BARDZO FAJNA. ZACHWALAJĄ ŻE MAJĄ BARDZO... MIREK Morena (1) Bardzo miła obsuga na morenie , gorac polecam. We wrzeszczu beznadziejna... MAGDA GINO Polecam (1) Bardzo dobre solarium i do tego bardzo miła obsługa, która potrafi doradzić... e1406