:) (1) bardzo profesjonalna obsługa, korzystałam z salonów paznokci w różnych... anka Rewelacja (1) Solarium godne polecenia,obsługa zawsze usmiechnięta,Panie sa bardzo... lucy0891 Po prostu świetne solarium (1) Przeniosłam się z solarium mieszczącego sie niedaleko i teraz zobaczyłam co... Monika Toma
Najlepsze solarium! (1) Korzystam z usług tego solarium przynajmniej raz w tygodniu i jestem bardzo... Muśnięta słońcem Kochani!!!Takiego solarium mogą pozazdrościć nam inne dzielnice!!! (1) Nie rozumiem jak można być tak wrednym lub w tym wypadku tak zazdrosnym jak... Angel super (1) solarium faraon jest super! chyba najlepsze solarium w całym mieście. Lampy... anita Ogólna ocena (1) Solarium odwiedzam raz w tygodniu i powiem tak: zawsze jest wybór, jeżeli... sandra85 To moje ulubione solarium. (1) Witam, jestem od kilku lat klientką tego solarium. Jestem zadowolona z... Małgosia Bardzo polecam (1) Solarium panuje miła atmosfera , można spokojnie się zrelaksować i odpocząć... Daniel Gdynia jestem w szoku (2) Korzystałam z solarium od dłuzeszego czsu! wszystko było dobrze byłam bardzo... Anna Marta - opinia (1) moim zdaniem jest to najlepsze solarium w calej Gdynii Marta Rewelacja (1) To solarium jest po prostu najlepsze, nie byłam w lepszym! Obsługa bardzo... Ola wszystko sie zmieniło (1) wszystko sie zmieniło, lampy sa nowe i super opalają, wystrój się powoli ale... kama Gorąco polecam (1) Gorąco polecam!!! Juz sam wystrój przyciąga klienta do tego pyszna kawka, no... Justyna Przyjdź a sama się przekonasz:) (1) Porównując efekty opalania z innymi solariami, z których korzystałam gorąco... Kama Marta - opinia (1) Również jestem stałą klientką tego solarium i nie zgodzę się z opinią poniżej... Marta mała - opinia (1) Bardzo miła obsługa, reweacyjny wystrój, studio paznokci ich wykonanie na... mała Super miejsce i super opalanie! (1) Jestem stałą klientką solarium Faraon i muszę przyznać że jest to najlepsze... Magda Naprawdę Super ! (1) Solarium pierwsza klasa - świetnie opala i bardzo miła obsługa - SZCZERZE... Marta z Sopotu Ceny średnie ale obsługa fatalna (1) Jestem stałym klientem tego lokalu,mozna rzec że diamentowym ale nie jestem... nicola