Bardzo polecam (1) Korzystam z usług kosmetycznych i jestem z nich bardzo zadowolona,miła i... Aga hawana wrzeszcz (1) nowa hawana jak i stara we wrzeszczu jest fantastyczna. mila obsluga nie duze... mac hawana (1) moim zdaniem hawana we wrzeszczu jest fantastyczna!! nowa jest pieknie... mariusz
Profesjonalizm w opalaniu (1) Miałam okazję skorzystać z innych solanonów, ale zawsze wracam do "Słonecznej... Ewa Skwaszone miny :/ (1) Na pierwszy rzut oka całkiem miło, ciepło urządzony salon, ale skwaszone miny... Daria Katastrofalna Obsługa (1) Ta Pani Ela faktycznie bardzo nie miła, byłam ostatnio o 19.30 i powiedziała,... Agnieszka mile zaskoczona (1) uwazam jest to jedno z najlepszych solariow w trojmiescie nie boje sie tego... Bizneswoman Wygrałam! :D (1) W solarium organizowany był konkurs, w którym wzięłam udział i wygrałam :D... Irena Palulina - opinia (1) super polecam wsztstkim':) Palulina Jakość godna polecenia (1) Naprawdę polecam, fachowa i miła obsługa, jakość godna ceny Klient Przyjemnie, ale trudno trafic (1) Korzystałam z solarium trzykrotnie i jestem bardzo zadowolona z efektów... Aga Polecam !!!! (1) Bardzo mila atmosfera, super wystrój profesjonalne łóżka, przystępne ceny no... Magda :) (1) super,świetnie ,rewelka :) jestem zarany jak smok :) Bardzo dobre lampki :)... yesterdey SUNFLOWER (1) Solarium z klimatem..Naprawdę polecam wszystkim to solarium z bardzo miłą i... Magda Polecam wszystkim! (1) Korzystałem kilkakrotnie z usługi i uważam to solarium za jedno z najlepszych... Krystian POLECAM!!! (1) Bardzo miła i przyjazna atmosfera, ciekawy miły wystrój, łóżka wysokiej klasy... LALUŚ REWELACJA (1) Rewelacyjna obsługa i przede wszystkim profesjonalne łóżka.Polecam wszystkim xxx rewelacja (1) polecam wzystkim Tomasz Szleszyński - Budyn - (1) Bardzo mila atmosfera przystepne ceny no i obsluga klijenta rewelacyjna !!!... Lukasz POLECAM!!!! (1) Polecam to solarium!!! igla