Profesjonalizm w opalaniu (1) Miałam okazję skorzystać z innych solanonów, ale zawsze wracam do "Słonecznej... Ewa Skwaszone miny :/ (1) Na pierwszy rzut oka całkiem miło, ciepło urządzony salon, ale skwaszone miny... Daria Katastrofalna Obsługa (1) Ta Pani Ela faktycznie bardzo nie miła, byłam ostatnio o 19.30 i powiedziała,... Agnieszka
mile zaskoczona (1) uwazam jest to jedno z najlepszych solariow w trojmiescie nie boje sie tego... Bizneswoman Wygrałam! :D (1) W solarium organizowany był konkurs, w którym wzięłam udział i wygrałam :D... Irena Palulina - opinia (1) super polecam wsztstkim':) Palulina Jakość godna polecenia (1) Naprawdę polecam, fachowa i miła obsługa, jakość godna ceny Klient Przyjemnie, ale trudno trafic (1) Korzystałam z solarium trzykrotnie i jestem bardzo zadowolona z efektów... Aga Polecam !!!! (1) Bardzo mila atmosfera, super wystrój profesjonalne łóżka, przystępne ceny no... Magda :) (1) super,świetnie ,rewelka :) jestem zarany jak smok :) Bardzo dobre lampki :)... yesterdey SUNFLOWER (1) Solarium z klimatem..Naprawdę polecam wszystkim to solarium z bardzo miłą i... Magda Polecam wszystkim! (1) Korzystałem kilkakrotnie z usługi i uważam to solarium za jedno z najlepszych... Krystian POLECAM!!! (1) Bardzo miła i przyjazna atmosfera, ciekawy miły wystrój, łóżka wysokiej klasy... LALUŚ REWELACJA (1) Rewelacyjna obsługa i przede wszystkim profesjonalne łóżka.Polecam wszystkim xxx rewelacja (1) polecam wzystkim Tomasz Szleszyński - Budyn - (1) Bardzo mila atmosfera przystepne ceny no i obsluga klijenta rewelacyjna !!!... Lukasz POLECAM!!!! (1) Polecam to solarium!!! igla Giusta - opinia (1) Solarium super!!swietna obsluga i klimacik,Naprawde warto Giusta Rewelacyjne (1) Bardzo podoba mi sie wystroj wnetrza jest przytulny ,stylowy,obsluga jest... Ewa nie miło oraz brudno! (1) Niestety muszę wystawić negatywną ocenę ponieważ obsługa była tak nie miła i... Małgorzata