Polecam, ale... (1) Super łóżka, przystępne ceny, ale obsługa nie za bardzo. Pani blondynka ok,... Aga absurd (1) nie wiem oco chodzi tej pani ponizej ale to chyba jakis absurd ja jestem... natasza Polecam (1) Jedno z najlepszych solariów w jakich byłam. Bardzo czysto i estetycznie.... miki
Rewelacyjnie... (1) Przeniosłam się do tego solarium z innego na Zaspie, które zlikwidowano i... Beata. Polecam (1) Łużka bardzo dobre, obsługa również - poza jedną nową młodą panią. ceny... dekon Polecam! (1) Pragnę zdecydowanie polecić to solarium. Byłam już w wielu miejscach w... Sylwia haa_mmm_ooo - opinia (1) Jestem zadowolona z cen. ale poszlam na 8 min na najslabsze łóżko malo mi... haa_mmm_ooo TRAGEDIA! (1) byłam wczoraj z koleżanka na 8 minut na tym solarium . Gdy wyszłyśmy nie... PlastiikowA_ hm . (1) beznadziejne solarium . Kobieta powiedziala ze łóżko 3 jest dobre ale bylo... Hmm_ohoo_maa Super (1) Napiszę krótko - bardzo sympatycznie i profesjonalnie! Tak trzymać! Kagga kinia i dominika - opinia (1) ...dziewczyny sa naprawde bardzo sympatyczne i mile. maja jednak prawo byc... kinia i dominika Sylwia - opinia (1) ja też nie wiem skąd się wzieły te opinie na nie!!! solarium jest dobre,... Sylwia POLECAM (2) Fajny pomysł na promocje, uczynny i miły personel, przystępne ceny i dobre... jd hawana nowa!!!! (1) uczeszczam tam od kad powstalo to solarium wczesniej chodzilam na to starsze... POLECAM Super:) (1) Nie wiem skąd biora się te negatywne opine .:) Panie z tego co widziałam... Ewelinka Warto!!! :) (1) Jestem stałą klientką i spokojnie mogę polecić IBIZE. Potrafią się dostosować... kasia1 Obsluga - porazka (2) Korzystalem z solarium kilkakrotnie, łozka slabo opalaja. A obsluga a... Pawel Bardzo polecam (1) Korzystam z usług kosmetycznych i jestem z nich bardzo zadowolona,miła i... Aga hawana wrzeszcz (1) nowa hawana jak i stara we wrzeszczu jest fantastyczna. mila obsluga nie duze... mac hawana (1) moim zdaniem hawana we wrzeszczu jest fantastyczna!! nowa jest pieknie... mariusz