. (1) Chcialam skomentowac ponizsza opinie. Otoz bylam swiadkiem tego zajscia. Pani... Asia Obsługa nie zamiła- bardziej szanują stałych bwalców zamiast poświecić czas nowym klientom. (3) Trzeba podkreslić ,że czytając komentarze udałam sie do tego studia oczekując... Michelle Nie polecam. (2) Dziwię się, że pani Iza jeszcze pracuje w solarium. Te wszystkie fatalne... Anka
opinia (1) Jestem stała klientką i musze powiedzieć, że jest to moje ulubione solarium,... Joanna Super! (1) Wybrałam się na to solarium z polecenia przyjaciółki i muszę jej serdecznie... Ania Fajnie, fajnie- ale... (1) Jestem stałą klientką 'Sun City', co świadczy samo o sobie, że nie jest... Magda REWELACJA (1) Wlasnie dzisiaj bylam tam pierwszy raz. Szczerze, to wstapilam calkiem... olcik poprostu syyyfff i nie miło... (1) byłem tam pierwszy i ostatni raz nie dość ,że obsłua jest nie sympatyczna to... Przemek Emila - opinia (1) Calkiem przypadkiem trafilam do Solarium Ibiza ale wiem ze napewno wroce tam... Emila Anna - opinia (1) Jakosc oferowanych uslug naprawde wysoka,rewelacyjna atmosfera,goraco polecam Anna Wszystko super z jednym małym szczegółem... (1) Łózka i lampy naprawdę bardzo dobre, wystrój i klimat rewelacja, pani... Maja Polecam, ale... (1) ... wszystko zależy na kogo z obsługi traficie. Wysoka blondynka jest... Karolina POLECAM :D (1) Najlepsze jakie widziałem!!!!! musisz to zobaczyc!!!! :) Paweł polecam (1) Podczas urlopu, mieszkałam w akademiku, w którym mieści się solarium. Muszę... Kasia Hawana we Wrzeszczu (1) Witam, jestem stałą klientką starej Hawany we wrzeszczu i nigdy nie miałam... Madzia POLECAM!!! (1) Polecam gorąco wszystkim salon Ibiza,miła i profesjonalna obsługa,super łóżka... Ala Super! (1) Lampy świetnie opalaja. Poszłam na najmocniejsze łóżko na 10 min, 2 min... ewa Dawid - opinia (2) karnetY a WIEC SPRAWA DOTYCZY KARNETOW... MOZE I JEST TANI ALE PO PODZIELENIU... Dawid emi - opinia (1) solarium jest bardzo dobre.luzka bardzo nowoczesne,personel super mily.nic... emi tragedia... (2) Byłam dziś pierwszy raz w solarium sugerując się opiniami z tej strony.... dagmara