Morenaaaaa (1) Morena jest the best. Jest taka pani ktora pracuje dlugo ,marlena,i taka w... natalie :) (1) Bardzo podoba mi się klimat jaki panuje w tym Solarium. Łóżka są bardzo... Iwona Duży pozytyw (1) Pierwszy raz skusiłem się na opalanie w solarium,z namowy koleżanki właśnie w... Adam
superaśnie (1) Od kilku tygodni zaczęłam tam przychodzić i nie zmianiam tego salonu... Moni Obsluga (1) Solarium naprawde ok ale mysle ze wlascicielka powinna sie zastawnowic nad... Paulina Obsługa (1) Solarium Jest fajne, conajmiej raz w tygodniu tam jestem. Ale te dziewczyny... Magdaa przymorze :) (1) jesli chodzi o lozka to jestem bardzo zadowolona,nie ma lepszego solarium w... pipi super solarium (1) efekt już po pierwszym razie Karol GODNE POLECENIA (1) Obsługa super-miłe Panie,zawsze służące pomocą. Ładnie i szybko robione... Dorota rewelacja!!! (1) jestem bardzo zadowolona za każdym razem jak wychodzę z tego salonu!... Ania Zdecydowanie na tak :) (1) Korzystamy z solarium co tydzien,zawsze jestesmy miło obsłużeni przez... usmiechnieci klienci. Polecam :) (1) Jedne z najlepszych solariów, w których byłam. Dobrze opalające łóżka,... Aga Sa najlepsi (1) po prostu bomba! fajny klimat lampy super opalaja kazdy doradza czuje sie tam... angela POLECAM (1) Uważam , że Pani czarna ok. 30ki jest bardzo miła ; )) Polecam Sara ;) (1) Solarium godne polecenia;)) obsługa miła;) atmosferka także;)) Oljena itam91 - opinia (1) Bardzo fajne solarium, swietny klimat. No i wreszcie meżczyzna za ladą!:) pzdr itam91 POLECAM!!! (1) Świetna obsługa, bardzo dobre łóżka, polecam wszystkim, ktorzy cenia sobie... zabek69 Tropikalne miejsce :-) (1) Solarium jest jedyne w swoim rodzaju. Niesamowity klimat oddający urok... Domelos :))) (1) a ja polecam morene!! dziewczyny sa bardzo mile i gadatliwe:)) bardzo milo... NIEZAPOMINAJKA Polecam wszystkim:) (1) Naprawdę najlepsze solarium na jakim byłam:) chodzę tam średnio raz w... M