:((:(:( (2) jestem pod wielkim wrażeniem ze solarium jest otwarte w weekend:(czy to jest... czarna Polecam gorąco:) (1) Opalałam się wielokrotnie w tym solarium i jestem bardzo zadowolona - ale... Gość ok (1) Witam poczytałam i stwierdzam że co po niektórym to chyba brak piątej klepki... kobieta
....... (1) Solarium ogólnie jest dobre jestem stałym klientem wraz z moją dziewczyną od... Tomczak Najlepsze solarium ;) (4) ... Testowałem już wiele salonów z solarium ale od kiedy zacząłem chodzić do... Roberto:) z siostrą Hmmm... (2) no cóż, gratuluję pomysłodawcy projektu promocji. Otóż w moim przypadku, przy... ph KASIA - opinia (1) Warte polecenia! Super obsułga, wysoki poziom, czysto, estetycznie, sterylnie... KASIA WYPOSAŻENIE TAK PANIE NIE (3) jestem stałą klientką od ok 2 lat, tylko i wyłącznie dlatego że ostro... MARTA Polecam (1) Robię paznokcie u Pani Bogusi już od 2008 r. Wykonanie: bardzo ładne,... Kasia Polecam innym (1) Lampy na dolnych łóżkach bardzo fajne mocne i opalają polecam także tubę.... Magda MIŁO!!! (2) Od jakiegos czasu znowu korzystam z tego solarium i musze przyznac ze zmiana... mała miiiiiiiii ;) wszystko O.K (1) swietna obłsługa .Polecam poniewaz jest bardzo czysto ,przyjemnie i ceny... Jurek ... (1) Uważam, że salon troszke zaniedbał swoje obowiązki ... To prawda lampy w... ;D Polecam (1) Szczerze, Kikada to najlepsze solarium na jakim byłam. Może i ceny nie są za... Malina Szczególnie polecam. (1) Korzystam od samego początku. Szefostwo bardzo miłe i przyjaźnie nastawione... Kajka Polecam (1) Solarium jak najbardziej polecam świetna obsługa mile panie łózka sa... klientka masakra (1) Obsługa fatalna, niby do 21, a już o 20.30 smętne miny i jakieś uwagi:/ lampy... pati super (1) miła, profesjonalna obsługa :) efekt zachwycający :) POLECAM !!!!!!!!!! monika POLECAM (1) Polecam, korzystałam z opalania natryskowego w innym miejscu i efekty były... cwancykacja ..... (2) witam, z przykroscia nikomu nie polecam solarium . Solarium jest nie... klijent