POLECAM!!! (1) obsługa super,dziewczyny miłe,uśmiechnięte,doradzą,pomogą,a efekt opalania... wioletta PROFESJONALNE SOLARIUM (1) SUPER! WSZYSTKIM POLECAM! JESTEM ZAWSZE ZADOWOLONY Z OPALANIA. LAMPY NON... Z masakra (1) kożystałem z solarium kilkakrotnie.ostatnio poszedłem na 1dynke na recepcji... R
rewelacja! (2) Bardzo dziękuję przemiłemu Panu ( chyba właścicielowi) za doradzenie... Magda Polecam (1) Polecam to solarium, fajny klimat, bardzo miła obsługa, wszystkie łozka sa po... Kinga Niestety jestem zawiedziona. (1) Rezygnuję całkowicie, pieniądze wyrzucone w błoto. Wole troszke więcej... Olivia Polecam Avasun (1) Polecam solarium Avasun korzystam z ich usług od roku i jestem bardzo... Kalua ewelina - opinia (1) Pani Justyna jest jeną z najlepszych fryzjerek jakie miałam okazję poznać.... ewelina Ewelina - opinia (1) Profesjonalizm i uprzejmość na najwyższym poziomie. Ewelina Solarium Infinity (1) Polecam wszystkim to solarium, tanio klimatycznie i zawsze dobre lampy. marysia1982 rewelacja (1) czysto,miło,przyjemnie,bardzo dobre łóżka i miła atmosfera. ceny przystępne,... Magda obsługa extra (1) przemiła obsługa,p. Agnieszka potrafi profesjonalnie doradzić czas opalania i... Gocha31E Obsługa świetna, ale... (1) Obsługa solarium i kosmetyki świetna. Bardzo miła, właścicielka doradza,... ula Wysoka jakość łóżek i lamp (1) Korzystam z tego solarium od dłuzszego czasu, mimo mojej przeprowadzki na... Marta Polecam i zachęcam do skorzystania (1) Korzystam z solarium KIKADA ale na Chylonskiej (jest to filia). Jestem bardzo... Stała klientka Obsługa! (3) Dziewczyny są super... Dobrze wykonują swoją pracę ...... pozdrawiam ;] Anna30 Martyna - opinia (1) Solarium na pierwszy rzut oka ok,ale po przyjrzeniu sie widac jaki panuje tam... Martyna Super! (1) Jestem stałą klientka solarium, obsługa zawsze przemiła i życzliwa.Ceny jak... Werka Iza - opinia (1) Lubie tam chodzic, czuje sie tam bardzo dobrze,sa lozka stojace i... Iza Polecam gorąco! (1) Polecam gorąco to profesjonalne solarium, przemiła obsługa i ŚWIETNE lampy!... Sylwia