SUPER SOLARIUM (1) Czysto, miło, sympatycznie.Korzystałam z wielu punktów ale to jest najlepiej... Janusz JESTEM STALA KLIENTKA (1) Korzystam z uslug pan od lat i szczerze polecam , robie tam pazurki,... Justyna fajne miejsce ale nieco wygórowane ceny (2) bardzo lubię to solarium, miła obsługa, czysto, estetycznie. jednak co do... ciekawskie jajo
Dama Pik (1) Witam Mam przyjemność korzystać z tego solarium i jak narazie jestem... Dama Pik POLECAM!!! (1) obsługa super,dziewczyny miłe,uśmiechnięte,doradzą,pomogą,a efekt opalania... wioletta PROFESJONALNE SOLARIUM (1) SUPER! WSZYSTKIM POLECAM! JESTEM ZAWSZE ZADOWOLONY Z OPALANIA. LAMPY NON... Z masakra (1) kożystałem z solarium kilkakrotnie.ostatnio poszedłem na 1dynke na recepcji... R rewelacja! (2) Bardzo dziękuję przemiłemu Panu ( chyba właścicielowi) za doradzenie... Magda Polecam (1) Polecam to solarium, fajny klimat, bardzo miła obsługa, wszystkie łozka sa po... Kinga Niestety jestem zawiedziona. (1) Rezygnuję całkowicie, pieniądze wyrzucone w błoto. Wole troszke więcej... Olivia Polecam Avasun (1) Polecam solarium Avasun korzystam z ich usług od roku i jestem bardzo... Kalua ewelina - opinia (1) Pani Justyna jest jeną z najlepszych fryzjerek jakie miałam okazję poznać.... ewelina Ewelina - opinia (1) Profesjonalizm i uprzejmość na najwyższym poziomie. Ewelina Solarium Infinity (1) Polecam wszystkim to solarium, tanio klimatycznie i zawsze dobre lampy. marysia1982 rewelacja (1) czysto,miło,przyjemnie,bardzo dobre łóżka i miła atmosfera. ceny przystępne,... Magda obsługa extra (1) przemiła obsługa,p. Agnieszka potrafi profesjonalnie doradzić czas opalania i... Gocha31E Obsługa świetna, ale... (1) Obsługa solarium i kosmetyki świetna. Bardzo miła, właścicielka doradza,... ula Wysoka jakość łóżek i lamp (1) Korzystam z tego solarium od dłuzszego czasu, mimo mojej przeprowadzki na... Marta Polecam i zachęcam do skorzystania (1) Korzystam z solarium KIKADA ale na Chylonskiej (jest to filia). Jestem bardzo... Stała klientka Obsługa! (3) Dziewczyny są super... Dobrze wykonują swoją pracę ...... pozdrawiam ;] Anna30