fajne solarium (2) Fajna obsługa miło i przyjemnie, sprzęt wysokiej klasy. Dziekuję i pozdrawiam... klientka solarium na ul.Chylońskiej (1) Bardzo polecam solarium na Chylońskiej. Czysto, miło, bardzo dobre łóżka.... Dorota zdecydowanie odradzam (2) kupiłam karnet w grudniu 10 wizyt po 10 min.. Nie uprzedzono mnie, że po 5... Aga
Jest stronka internetowa? (2) Jestem zadowolona z wyprawy do tego solarium , jednak dzis gdy juz widac... Kobra Super paznokcie (2) paznokcie zrobione w tym salonie są przepiękne. pierwszy raz jestem... Asia Brwi (1) polecam - Pani Kosmetyczka pięknie reguluje brwi :) przy okazji wszystkie... Asia zawiodłam się (1) To była moja 3 wizyta w tym solarium i ogólnie w solarium, potrzebowałam... Iwona Gorąco polecam ! :) (1) Profesjonalna obsługa, ładne studio, duża ilość sprzętu ( dzięki czemu nie... Magda :) Mariolka - opinia (1) obsługa bardzo miła,fajny klimat i świetne lampy oraz widoczne efekty... Mariolka podobalo mi sie (1) dzis bylam trzeci raz, trafilam na wlasciciela ktory dzis zrobil dodatkowa... Agnieszka opalanie natryskowe (2) polecam zabieg opalania natryskowego - szybko, profesjonalnie i miło, po 15... malwi PROFESJONALNY SALON (1) Salon odwiedziłam kilka dni temu . Jestem bardzo mile zaskoczona. Miła... Alicja Polecam :D (1) W zeszlym tygodniu przypadkowo trafilam na ten salon i musze powiedziec ze... Monia Serdecznie polecam (1) Wszystkim bardzo serdecznie polecam. Byłam w tym salonie w zeszłym tygodniu.... Sylwia Godziny otwarcia (1) Oczywiście, przepraszamy Panią oraz wsyztskich Klientów, informacja na... Costa Rica Małgorzata - opinia (2) Przerost formy nad treścią, zawsze byłam stałą klientką solarium Kava-Kava.... Małgorzata Polecam wszystkim!!! (2) Polecam wszystkim zrobienie paznokci u Pani Małgosi!!! Profesjonalne... Karolina P. Polecam ten salon! (2) Miła atmosfera.Korzystałam zarówno z Solarium oraz Studia Paznokcia. Jestem... Kathia Solarium 1 klasa :) (1) Solarium czyściutkie, obie dziewczyny bardzo miłe :) no ceny tylko jak to... Beata Super (1) Przystępne ceny,miła obsługa,dobre lampy szczególnie na twarz...świetna opcja... Iwona