Paula - opinia (1) polecam te solarium ;) Paula Arthur - opinia (1) jak dla mnie ok. dziewczyny przyciągają sympatią, efekt widoczny, cena nie... Arthur Zachwycona. (1) Jestem klientką tego salonu od dobrych kilku miesięcy i z całą pewnością mogę... Monika
Fantastycznie! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić salon Extra Vagance a w szczególności Pana... Iwona Odradzam (1) Gdy weszlam do solarium Pani w Blond włosach , rozmawiała przez telefon ,co... A.K pati - opinia (1) chodze na solarium już jakiś czas, i nie narzekam , wszystko wporządku .zero... pati BYŁAM, ZOBACZYŁAM I NA PEWNO NIE WRÓCĘ! SKORZYSTAŁAM Z PROMOCJI METAMORFOza. (1) Szkoda czasu i pieniędzy. Salon brudny,podłogi w kątach niedomyte,... domka Beznadziejnie (1) Korzystałam z oferty groupona... "metamorfoza". Chciałam mieć wyrównane włosy... Kako wielka ściema (1) Skorzystałam z zabiegu liposukcji kawitacyjnej z grupona .Jedno wielkie... sabina Bardzo POLECAM ;) (1) Dobre łóżka, super wystrój, w dodatku bardzo miła i uczciwa obsługa. Jakiś... Damian POLECAM:) (1) Jestem stałą klientką tego salonu od maja zeszłego roku. Dziewczyny... Magdalena ZAWIEDZIONA! (1) Ostatnio byłam w salonie "sun star" i strasznie się zawiodłam mimo fryzjerki... Aleksandra Stanlej - opinia (1) wjele razu podruzujonc po kraju zachodzilem do luksusowych solarjow... Stanlej odradzam (1) Zmycie lakieru pozostawia wiele do życzenia (sama robię to dokładniej i... Miriam Miło :) (1) Miejsce bardzo przyjazne klientowi. Bardzo ładny wystrój i szczególnie... Sarenka miła atmosfera (1) fajna ekipa, miłe, sympatyczne Panie. Pewna ręka Pani fryzjerki, super... klientka brwi,włoski,pazurki i solar SUPER! ! ! POLECAM (1) bylam pierwszy raz z polecenia kolezanki w jamajka sun i jestem bardzo... sylwia:) Jamajka Sun- Cudowny salon godny POLECENIA!! (1) Jestem bardzo bardzo zadowolona z jakości wykonanej usługi przedłużania... Angelina Wspaniały i cudowny fryzjer:)) (1) Nie wiem co nie pasowało moim przedmówczyniom ale ja jestem zachwycona Panem... Ania niskie ceny polecam (2) mila obsluga, bardzo dobre lozka, w tym stojace i tanio!!! Kamila