chylońska (1) Bardzo serdecznie polecam to solarium. Czas tam spędzony traktuje jako... Sandra POLECAM (1) Przede wszystkim profesjonalizm ( Panie zawsze dobiorą odpowiednie łóżko i... Ania manicure hybrydowy (1) Witam. skorzystałam z usługi z grupera - manicure hybrydowy. Nie powiem... magda
pozytywne wrażenie (1) Niegdyś korzystałam regularnie z tego salonu, dzisiaj po bardzo długim czasie... Justa Pakiet fryzjerski z okazika (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Fryzjerka jest bardzo miła i kreatywna. Po... Martyna Okazik - polecam (1) Witam, Skorzystałam z promocji Okazik i jestem bardzo zadowolona.... Monika nie polecam (6) Byłam w "salonie" w sobotę, żeby wykorzystać grupon na mikrodermabrazję z... Kasia Oferta w ramach Groupon- metamorfoza (2) Konkluzja z mojej wizyty jest jedna - jesli nie ma sie ochoty na wykonywanie... Magda lila - opinia (1) polecam :) łózka bardzo dobre , zawsze miła obsługa ! jestem bardzo zadowolona. lila Byłam po raz ostatni (1) Nieprzyjemna obsługa! Pierwsze solarium, w którym czułam się strasznie... anna kaaaasia - opinia (3) Po ponad 40 minutach opóźnienia i zmarznięcia "na kość" doczekałam się w... kaaaasia Takiej obsługi i klimatu tylko pogratulować ! (1) Od dwóch miesięcy uczęszczam do tego solarium i naprawdę szczerze polecam.... Jacek Wszystko w jak najlepszym porządku (1) Wszystko super. Miła obsługa, dobre ceny, bardzo dobre wyposażenie nic tylko... Marien Kasia W. - opinia (3) Kupiłam karnet poprzez Groupona ( płacąc 35 zł, miałam do wykorzystania 100... Kasia W. ODRADZAM TRAGEDIA TO CHYBA JAKIS ŻART (2) KUPILAM NA GROUP"ONIE KARNET NA SOLARIUM COFFE SUN, NIE DOSC ZE KOBIETA KTORA... MONIKA GROUPON-METAMORFOZA NIE POLECAM !!! (4) skorystalam z promcji groupon metamorfoza i niestety bardzo sie... Ewa Polecam :)) (1) Bywam tam w miarę często w tygodniu po pracy chociaż nie mam po drodze ale... mamba . - opinia (8) na citeam znalazłam ofertę do skorzystania w tym salonie, przed zakupem... . z*******a solka (1) z*******a solka Agata dramat (4) Miejsce z wielkim potencjałem, jednym słowem żyła złota, ale....mnóstwo... tajny klient