POLECAM !!!!! (1) Polecam wszystkim solarium Avasun. Jestem bardzo zadowolona, miła obsługa,... MM Godne polecenia (1) Bardzo ładny wystrój, najnowszy sprzęt-nie sprzedają światła tylko opalają :D... Mat Pani Emilia - suoer profesjonalistka! :) (1) Gorąco polecam, przemiła obsługa, byłam pierwszy raz, za kilka dni pójdę... Aga
Polecam (1) Dobre lampy, które opalają a nie tylko świecą :) Obsługa b. miła, polecam... Mariola POLECAM GORĄCO (1) POLECAM WSZYSTKIM , KTO CENI SOBIE JAKOŚĆ I EFEKT NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE....... MARZENA chylońska (1) Bardzo serdecznie polecam to solarium. Czas tam spędzony traktuje jako... Sandra POLECAM (1) Przede wszystkim profesjonalizm ( Panie zawsze dobiorą odpowiednie łóżko i... Ania manicure hybrydowy (1) Witam. skorzystałam z usługi z grupera - manicure hybrydowy. Nie powiem... magda pozytywne wrażenie (1) Niegdyś korzystałam regularnie z tego salonu, dzisiaj po bardzo długim czasie... Justa Pakiet fryzjerski z okazika (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Fryzjerka jest bardzo miła i kreatywna. Po... Martyna Okazik - polecam (1) Witam, Skorzystałam z promocji Okazik i jestem bardzo zadowolona.... Monika nie polecam (6) Byłam w "salonie" w sobotę, żeby wykorzystać grupon na mikrodermabrazję z... Kasia Oferta w ramach Groupon- metamorfoza (2) Konkluzja z mojej wizyty jest jedna - jesli nie ma sie ochoty na wykonywanie... Magda lila - opinia (1) polecam :) łózka bardzo dobre , zawsze miła obsługa ! jestem bardzo zadowolona. lila Byłam po raz ostatni (1) Nieprzyjemna obsługa! Pierwsze solarium, w którym czułam się strasznie... anna kaaaasia - opinia (3) Po ponad 40 minutach opóźnienia i zmarznięcia "na kość" doczekałam się w... kaaaasia Takiej obsługi i klimatu tylko pogratulować ! (1) Od dwóch miesięcy uczęszczam do tego solarium i naprawdę szczerze polecam.... Jacek Wszystko w jak najlepszym porządku (1) Wszystko super. Miła obsługa, dobre ceny, bardzo dobre wyposażenie nic tylko... Marien Kasia W. - opinia (3) Kupiłam karnet poprzez Groupona ( płacąc 35 zł, miałam do wykorzystania 100... Kasia W. ODRADZAM TRAGEDIA TO CHYBA JAKIS ŻART (2) KUPILAM NA GROUP"ONIE KARNET NA SOLARIUM COFFE SUN, NIE DOSC ZE KOBIETA KTORA... MONIKA