super (1) Szczerze polecam, ladnie, ceny przystepne, lampy zawsze ok oraz przemila i... tomek Asia - opinia (1) Polecam.Czysto,miło i kabina 3 daje świetne efekty już po pierwszym razie:-) Asia Pre - opinia (1) Bardzo mila obsluga, pomocna i usmiechnieta. Sprzet nowy, czysto i... Pre
tragedia (1) jestem strasznie zawiedziona, kupując karnet nikt mi nie powiedzial ze do... mariola :-) (1) Bardzo lubie tam przychodzic, obsluga mila, sympatyczna, kremy dobrej... Pina Colada Co do fryzjerki szybko sprawnie i tanio, czekam aż mi odrosną włosy żeby znów spotkać tę sympatyczną panią. (1) Szczęścia, zdrowia, powodzenia w dniu Bożego Narodzenia. Beczkę piwa, wiadra... Tomasz Strzyżenie (1) Bardzo dokładna i kompetentna młoda dziewczyna, zaproponowała genialną... Paulina k - opinia (1) chyba najlepsze solarium w trójmieście. pomijając już kwestie techniczne na... k Fryzjerka- nigdy więcej (1) Wykupiłam kupon z grupera i jestem rozczarowana.W usłudze miało być... dz POLECAM! (1) REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki Pani... Kamila Bardzo polecam (1) Jedyne solarium w trójmieście w którym można się opalić :) Wszystko oceniłam... Eliza NAJWYŻSZA JAKOŚĆ W DOBREJ CENIE (1) Kosmetyczkę poleciła mi koleżanka,która zakładała rzęsy w Dubaju postanowiłam... Monika Polecam to Solarium (1) Byłam Dziś 2 raz na Łóżku nr 1 na 10 minut i bardzo dobre łóżko ładny wystrój... Angelika REWELACJA!!!Polecam każdemu! (1) Zostawiam notke jeszcze tutaj bo chcę aby ludzie przekonali się do tego... Anna Izabela - opinia (1) Wg mnie to całkiem dobre solarium i nie zgadzam się z Panią, która twierdzi,... Izabela Solarium Dubaj - opinia (2) Witam,gorąco polecam solarium "Dubaj",ponieważ nowo otwarte solarium na... blanka ata - opinia (1) Bywam często i zawsze jestem zadowolona. Obsługa jakich mało,klimat fajny,... ata Polecam (1) Wyjątkowy wystrój, przemiły klimat i bardzo dobra jakość świadczonych usług .... klientka ŚREDNIO (1) Solarium bardzo czyste,obsługa bardzo miła,ale lóżko na którym się opalałam... Jula NAJWYŻSZA JAKOŚĆ W PRZYSTĘPNEJ CENIE ! (1) Super solarium. Sympatyczna obsługa, znają się na opalaniu,potrafią doradzić... Kasia