MEGA MOCNE SOLARIUM (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Nowoczesne duże łóżka świetnie opalają.... Marcin Rewelacyjne Solarium (1) Muszę przyznać, że jestem bardzo wymagającym klientem. Mimo tego Solarium... Patryk Polecam świetne solarium na 6 !!! (1) Polecam Solarium Dubaj każdemu kto lubi usługę i obsługę na najwyższym... Paulina
Godne polecenia (1) Gorąco polecam Solarium Dubaj, Panuje tam przemiła atmosfera, jest przede... Aga średnio... (2) cóż... wizyta 2 razy z odstępem jednego dnia, efaktu brak, słabe lampy, mimo... kkk Dobre solarium (1) Witam. Korzystam z usług Avasun rewelacyjna cena a przy tym utrzymana... Benq Polecam (1) Zdecydowanie polecam :) Lozka bardzo mocne, czyste. Obsluga przemila. Polecam... Pani jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził (1) Jestem klientką od około 1,5 roku w solarium zawsze czyściutko, pachnąco... kasia84 Godne polecenia ! ;-) (1) Byłam w solarium Dubaj, chodziłam co drugi dzień przez tydzień i mogę cieszyć... Anita polecam (1) czysto, personel uśmiechnięty, promocje, mogłoby być taniej :) mysza Rewelacja!!! (1) Hybryda na paznokcie, duży wybór kolorów. Profesjonalne wykonanie i super... Ania :) (1) Bez zastrzeżeń, super dziewczyny, miła atmosfera. :) Polecam! Czarek bezczelna obsługa (1) Niestety obługa tego przybytku pozostawia wiele do życzenia. Wykorzystałam u... Ewa Monika - opinia (1) Jak dla mnie solarium na 6. Miła, pomocna i profesjonalna obsługa (nie to co... Monika Jak najbardziej polecam :) (1) Zawsze czysto i schludnie, nigdy się nie zawiodłam. Sandra Przedłużanei rzęs kosmetyka DUBAJ (1) polecam gorąco zabieg przedłużania rzęs, Pani Julia to profesjonalistka.... Jusia Rewelacja! (1) Przyznaję, że jestem bardzo wymagającą klientką, jednak Solarium Dubaj... Madzia POLECAM SOLARIUM NA MORENIE , ODRADZAM STANOWCZO WE WRZESZCZU (3) POLECAM SOLARIUM NA MORENIE BARDZO MILA OBSLUGA DORADZA Z USMIECHEM NA BUZI,... MAMROTKA Gorąco polecam:) (1) Każdemu kto chce osiągnąć efekt pięknej opalenizny w krótkim czasie w czystym... IWONA sun city (1) Przyjemne solarium. Często tam chodzę i mogę liczyć na rabaty. Ogólnie jest... erena