kinia - opinia (1) Salon swietny. Obsluga mila az milo przyjsc ponownie. Zabiegi pierwsza klasa.... kinia POLECAM !!! (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i zamiłowanie !!! Salon kameralny, czysty... JK Zabiegi na twarz, POLECAM!! (1) Z polecenia poszłam na zabieg na twarz, moje oczekiwania były proste.... Mirosława
chodzę od kilku lat... (1) ... i jestem zadowolona:) ogólnie polecam to solarium, pomimo że mam inne... Vel POLECAM!!! (1) Salon kosmetyczny poleciła mi koleżanka. Zawsze z lekki stresem odwiedzam... Emilia Sun City (1) Jestem stałą klientką, zawsze wychodze opalona , no i super obsługa , obydwie... Paulina New Dubaj (1) Nowa odsłona Dubaju jest fantastyczna. Jest przytulnie, miło i bardzo... Beata Polecam (1) Byłam w tym salonie kilka razy zawsze trafiałam do kogos innego ale panie... Ania Anna - opinia (1) Serdecznie polecam "Amelię". Byłam już na solarium, depilacji i zabiegu... Anna Polecam!!! (1) Bardzo miła obsługa, świetne lampy, super ceny i dodatkowe gratisy!!! Lokal... kasia polecam solarium (1) Byłam w gabinecie z polecenia koleżanki. Jak najbardziej jest on godny... Gosia Zabieg na twarz WOW!! (1) Od jakiegoś czasu domowymi sposobami usiłowałam pozbyć się przebarwień na... Marcelina Mucha depilacja (1) Efekt woow! nie musze sie juz codziennie golic! Jestem mega zadowolona i... ewa Polecam salon (1) Miałam przyjemność skorzystać z depilacji w salonie. Ceny są konkurencyjne,... Ewelina Zdecydowanie na TAK! (1) Kameralne solarium na Przymorzu, miła atmosfera, profesjonalna rzeczowa i... palunia Doskonały Salon Kosmetyczny (1) Szczerze polecam zabiegi wykonane przez Panią Kosmetolog. Pani Julia jest... Kamila OBSŁUGA MASAKRA (1) Solarium samo w sobie jest na prawdę dobre. Ceny są niewielkie, łóżka na... Emi POLECAM :) (1) Dziś po raz pierwszy odwiedziłam DUBAJ i jestem bardzo mile... Daga Polecam (1) Miła atmosfera, sympatyczne i pomocne Panie z obsługi. Bardzo czysto i... Marta Solarium Dubaj (1) Z reguły nie wystawiam opinii, ale wizyt w solarium Dubaj na tyle spełniła... Milena