Solarium (1) Duży wybór świetnie opalających łóżek! Czystość,klimat i obsługa na... Patrycja Polecam Solarium Dubaj (1) Witam Plażowiczów:) muszę powiedzieć ,że naprawdę mocne jest solarium w tym... Mariusz Polecam (1) Solarium zdecydowanie najlepsze w obrębie Zaspy/Przymorza. Mocne lampy, ceny... Klientka
Bardzo dobre solarium !!!:) (1) Witam wszystkich korzystających z solariów ,mogę uczciwie polecić "Solarium... Kinga Poleca:) (1) Polecam każdemu kto chce sie opalic i zrelaksować :) łóżka super opalające :)... Paula zenada (1) nie polecam! odwiedzilam to solarium przypadkiem. lampy slabe, niby nowe na 2... paulina niesniety zabiegi depilacji nieskuteczne (3) Kuszony pozytywnymi opiniami właśnie z trojmiasto.pl udałem się na depilację... marecki Gorąco polecam! (1) Gorąco i z czystym sercem polecam! Manicure GelColor O.P.I robione przez... Karolina Czysto, piękna i szybka obsługa, niskie ceny :) (1) Najlepsze solarium w którym byłam. Osoba Piękne paznokcie (1) Można się uzależnić od Gel Coloru :) Gorąco polecam, duży wybór kolorów,... Ola jestem stałą klientką i radzę zmienić jedną panią (1) Tym razem uznałam, że warto zwrócić na to uwagę, gdyż nie pierwszy raz to się... Monika SUPER! (1) W przeszłości korzystałem już z wielu łóżek i solariów, ale od pierwszej... Piotr polecam! (1) Jak w tytule - gorąco Wszystkim polecam to miejsce :) Solarium zadbane, a... Magda Polecam (1) Zawsze czysto i super ceny. Korzystam od dawna i cieszy mnie, że jakość jest... Nefre Najlepsze solarium w Gdańsku! (2) Sun City jest najlepszym solarium w Gdańsku. Początkowo uczęszczałam na... opalona Prawdziwe opinie (1) Mam wrażenie, że większość opinii piszą zaprzyjaźnione panie i znajomi,... Anna Przedłużanie rzęs (1) Witam Chciałam bardzo gorąco polecić Wam usługi w tym salonie. Osobiście... Karola Najlepszy salon w mieście!! (1) Gorąco polecam salon Amelia Sun&Beauty. Obsługa profesjonalna i... Kasia Bardzo dobre Solarium :) (1) Witam wraz z mężem szukaliśmy miejsca ,które uzupełni nasze braki w słońcu... Irena Polecam (1) Czysto , dobre lampy , sympatyczna obsługa , tanio . Polecam Ania