Wszystko psuje niemiła obsługa (1) Solarium jest czyste, proponuje duży wybór łózek, nie trzeba długo czekać.... Kasia Masakra (1) Byłam dziś na tym solarium jak co tydzień Z resztą na 12 min. Położyłam się... Była klientka Obsługa fatalna (1) Obsługa dosłownie fatalna, pani w blond włosach bardzo chamska. Odezwała się... Ania
SOLARIUM SUN CITY (1) Super solarium,jestem stała klientką zawsze wychodze pięknie opalona (bardzo... Bożenka Mega Polecam !! (1) Bardzo dobre lampy ! Obsługa bardzo miła :) Strasznie miły klimat gdzie żadko... Dominika Jak najbardziej polecam (1) Tutaj niczego nie brakuje. Świetna obsługa, nieraz się słyszy, że panie w... Alicja Magda - opinia (1) O ile nic złego nie mogę powiedzieć o lampach bo te rzeczywiście są dobre -... Magda Solarium ok ale.. (1) Nie wiem skad oni biorą te Panie z obsługi. Nieuprzejme i nic nie można się... Klientka od 3 lat Jestem bardzo zadowolona :) (1) Dzień dobry :) postanowiłam napisać komentarz ponieważ jestem bardzo... Monika POLECAM (2) Bardzo czysto, po dwóch wizytach (10 min ) mam piękną opaleniznę, co oznacza,... Emilka Polceam (1) Chodzę od lat do Costa Rica i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona,nigdy... Mysza nie polecam korzystać! (2) Usługi oferowane przez salon oceniam na 1. W kabinach ''maty'' bądź... klientka Czy nadal jest świetnie? (1) Czy nadal jest tak świetnie w tym solarium????? nata Polecam !!!! (1) Wróciłam do solarium po dłuższej przerwie i jak zwykle nie ma sie do czego... Zadowolona Obsluga (3) Jestem stałą klientka i z tym komentarzem dosyć długo się powstrzymywalam... Agnieszka wcale nie jest tak świetnie (4) ceny maja bardzo wysokie, a jakosc niestety nie idzie z tym w parze, od... xxx jestem mega zadowolona! (1) Po zaczerpnięciu informacji u koleżanki wybrałam Amelia sun & beauty co za... paola Zniesmaczona - opinia (2) Zdecydownie nie polecam! Korzystanie z usług tego solarium niestety nie ma... Zniesmaczona HAVANA WRZESZCZ (22) WIEC POSTANOWIŁAM SIE TAM WYBRAC WIEC WCHODZE PYTAM O ŁOZECZKO NR 2 WIEC PANI... HISZPANKA Solarium (1) Duży wybór świetnie opalających łóżek! Czystość,klimat i obsługa na... Patrycja