Beznadziejna obsługa!!! (3) Solarium jest otwarte dla klientów do godziny 22.00. Niestety, przychodząc o... Zniesmaczona szok! takiego brudu i syfu nie widziałam nigdy!!! (1) O matko z córką. W pomieszczeniu ciemno więc na pierwszy rzut oka ok.... Katarzyna Opinia po 2 wizytach (1) Pierwsza wizyta w solarium odbyła się bezproblemowo. Byłam zadowolona z... Nexu
Bardzo (1) fajne i klimatyczne solarium.Chodzę tam z przyjemnością. Bar WSTYD! BRUD ! AROGANCJA! I BEZCZELNOŚĆ! PORAŻKA !! (2) Dwie"PANIE",które miały"pełne ręce roboty". Jedna gapiła się przed siebie a... BYŁA STAŁA KLIENTKA Konkurencja (2) Jestem stała bywalczynią w solarium na abrahama.Byłam 5lutego podwieczor... Ksia super! (1) super obsługa, bardzo miła, sympatyczna i pomocna łóżka czyściutkie i ładna... bardzo zadowolona klientka Zakomite Solarium i przemiły właściciel (1) Od początku istnienia tego solarium korzystam od czasu do czasu i zawsze... Dorota Sun city 2 (1) Solarium na kartuskiej wszystkim polecam 1000% Obsługa sympatyczna czekając... Darek Izabela - opinia (1) Sun City Solarium, jest najlepszym solarium. Lampy sa mega dobre, obsługa... Izabela Miło, zawsze świeże lampy (1) Miła obsługa, dobre kremy, przede wszystkim zawsze czysto. Jedyne do czego... Marta:) Polecam! (2) Jest to najlepsze solarium na jakim byłam, obsługa bardzo mila, nie mam... Karolina ...polecam... (1) ...Profesjonalne łóżka ...Profesjonalna obsługa ... Bardzo Bardzo... Bartek Dominika - opinia (1) Najlepsze solarium w Trójmieście :) Nie wiem skąd się biorą te złe opinie .... Dominika Polecam :) (1) Super lampy opalajace, obsługa bardzo miła, która umie doradzić. Jak... Zadowolona klientka od Właścicielki na temat opinii wystawianych (1) DRODZY KLIENCI proszę o branie "poprawki na opinie"ktore są tu wystawiane... Włascicielka Nie POLECAM (2) Bylam 1i ostatni raz!!obsluga nie mila! Lozko brudne. Nie polecam!! KASIA klientka - opinia (1) Jestem stała klientka od 4 lat nie zgadzam się z opiniami pani blondynka jest... klientka rewelacja (1) Mogę powiedzieć zdecydowanie ze to najlepsze solarium w Gdyni i ogólnie w... daga :( (1) Pani w Blond włosach jest nieprzyjemna proszę o kontrole w tym solarium stała... klientka