bardzo zadowolona (1) Bardzo fajne solarium.bylam bo kolezanka mi poleciła.Mila obsluga ,oprócz... Karina Najlepsze! (1) Bez wątpienia najlepsze solarium w Gdyni. kornelkakalinka Solarium godne polecenia (1) Jakość usług na najwyższym poziomie. Salon sam w sobie czysty i zadbany.... Mariola
!!! (1) 24.08.2017 godz 21:37 pani pracujaca nie wpuszcza o tej godzinie na 10min... Daria ocena (1) Miło czysto chce się wracać i opalać. Widać efekty opalania lamp Klijentka Polecamy (1) Przyszliśmy się troszkę opalić przed ślubem a... zostaliśmy stałymi... Magda Super! (1) Wszystko na wysokim poziomie i profesjonalnie co nie jest takie oczywiste... Katarzyna Polecam :) (1) Chciałabym " gorąco" :) polecić solarium we Wrzeszczu na Ul.Grunwaldzkiej.... PATRYCJA Ok (1) super, potwierdzam !!!!!!!!!!!!!!!!!! klient Bardzo zadowolona (1) Byłam w tym solarium pierwszy raz i chętnie wrócę tam ponownie. Bardzo miła... Paula Opinia (1) obługa bardzo miła, wiedzą jak doradzić żeby klijent był zadowolony.... Tamara Beataaa333 (1) Widzę stare komentarze z przed ośmiu lat . Ja dzisiaj miałam ochotę... Beataaa333 super solarium (1) prosze sie nie przejmowac opiniami w polsce to norma ze ktos chce zepsuc... sylwia Pierwsza wizyta w tym solarium :))) (1) W dniu dzisiejszym miałam okazję być pierwszy raz w tym solarium:).Zapoznano... KLIENTKA Obsługa (1) Pierwszy raz spotkałam się z takim profesjonalnym podejściem do klienta i... Klient Bardzo dobre solarium (1) Korzystam z usług tego solarium już od dłuższego czasu i muszę przyznać, że... Marcin Serdecznie Polecam , Pani Monika , Cudowna Osoba ! (1) Odwiedzam Salon Pani Moniki regularnie, oddaje pod jej opiekę zarówno dłonie,... Anonim SOLARIUM GODNE POLECENIA (1) Zawsze miła i profesjonalna obsługa. Właściwe doradztwo w zakresie zasad i... ADRIAN Słoneczna Laguna Polecam (1) Miło, przyjemnie i relaksująco można tam spędzić czas opalając się. Personel... Mati Średniawo (1) Na początku jak zaczęłam chodzić, czyli jakieś 3 lat temu, bardzo mi się... agga