Polecam wszystkim (1) Bardzo długo szukałam solarium do którego warto chodzić. Narazie byłam 3 razy... Aga Nigdy nie pojde ponownie (2) Kobieta ktora pracuje w solarium city forum, chyba probuje byc... Klient polecam (1) Bylam pierwszy raz bo kolezanka mi polecila.Fajne przytulne solarium.lozka... kamila
bardzo zadowolona (1) Bardzo fajne solarium.bylam bo kolezanka mi poleciła.Mila obsluga ,oprócz... Karina Najlepsze! (1) Bez wątpienia najlepsze solarium w Gdyni. kornelkakalinka Solarium godne polecenia (1) Jakość usług na najwyższym poziomie. Salon sam w sobie czysty i zadbany.... Mariola !!! (1) 24.08.2017 godz 21:37 pani pracujaca nie wpuszcza o tej godzinie na 10min... Daria ocena (1) Miło czysto chce się wracać i opalać. Widać efekty opalania lamp Klijentka Polecamy (1) Przyszliśmy się troszkę opalić przed ślubem a... zostaliśmy stałymi... Magda Super! (1) Wszystko na wysokim poziomie i profesjonalnie co nie jest takie oczywiste... Katarzyna Polecam :) (1) Chciałabym " gorąco" :) polecić solarium we Wrzeszczu na Ul.Grunwaldzkiej.... PATRYCJA Ok (1) super, potwierdzam !!!!!!!!!!!!!!!!!! klient Bardzo zadowolona (1) Byłam w tym solarium pierwszy raz i chętnie wrócę tam ponownie. Bardzo miła... Paula Opinia (1) obługa bardzo miła, wiedzą jak doradzić żeby klijent był zadowolony.... Tamara Beataaa333 (1) Widzę stare komentarze z przed ośmiu lat . Ja dzisiaj miałam ochotę... Beataaa333 super solarium (1) prosze sie nie przejmowac opiniami w polsce to norma ze ktos chce zepsuc... sylwia Pierwsza wizyta w tym solarium :))) (1) W dniu dzisiejszym miałam okazję być pierwszy raz w tym solarium:).Zapoznano... KLIENTKA Obsługa (1) Pierwszy raz spotkałam się z takim profesjonalnym podejściem do klienta i... Klient Bardzo dobre solarium (1) Korzystam z usług tego solarium już od dłuższego czasu i muszę przyznać, że... Marcin Serdecznie Polecam , Pani Monika , Cudowna Osoba ! (1) Odwiedzam Salon Pani Moniki regularnie, oddaje pod jej opiekę zarówno dłonie,... Anonim