Opalony - opinia (1) Witam, korzystałem z tego solarium i moim zdaniem Nr 1 .super obsługa świetne... Opalony Ela - opinia (1) Obsługa na wysokim poziomi, dobre łózka i mocne lampy. Ela Ala - opinia (1) Czysto i przyjemnie :) Bardzo miła obsługa i duży wybór łóżek. Ala
Maria - opinia (1) Najlepsze solarium w Trójmieście. Za to Chylonia to jakaś pomyłka. Maria Maria - opinia (1) Najlepsze solarium w Trójmieście, a na Chylonii jakaś pomyłka i przykre jest... Maria N - opinia (1) Niestety ale nie polecam miejsca, poświęciłam się i napiszę kilka słów.... N Aras - opinia (1) Super. Polecam jedno z lepszych w mieście Aras aniula - opinia (1) Świetne lampy brązujące, przemiła obsługa, mnóstwo kosmetyków do wyboru. aniula adriana - opinia (1) Mogła by stać w kabinach zwylka woda w spryskiwaczach . adriana Enia - opinia (1) Najlepsze solarium w Gdyni.Zawsze czysto i pachnące. Panie obsługujące-pełen... Enia Marcelina - opinia (1) Skorzystałam kilka dni temu po raz pierwszy i ostatni z tego solarium. Miła... Marcelina Bożka - opinia (1) Zgadzam się z Panem Markiem! Czysciutenko, bardzo profesjonalna obsluga,... Bożka Kaśka - opinia (1) Bardzo fajne miejsce do którego przychodzę z przyjemnością na relax. Zawsze... Kaśka Marek - opinia (1) Czysto, bardzo miła obsługa, bezpieczne łóżka, polecam! Marek Jolanta - opinia (1) Nie ma lepszego Solarium w Gdyni. Odkad zmienil sie wlasciciel, nie ma tam... Jolanta Zmiana (1) Chodzę do tego solarium od lat i z wielką przykrością piszę ten komentarz,... Anna Dobre miejsce (1) Zawsze wychodzę z ładną opalenizną :) Nigdy nie zauważyłam żadnego probelmu z... Paula tak (2) Korzystam z solarium od dobrych kilku lat a od około 3 miesięcy jestem... Ola moje ulubione solarium (1) profesjonalne solarium z profesjonalnym sprzętem i miłą obsługą a poza tym... Lena Nie ma gorszego Solarium w Trójmieście!!!! (2) Ja dzisiaj miałam ochotę skorzystać z solarium Hawana . Niestety w momencie... Beataaa333