Ala - ocena (1) miła cudowna pani i super łóżeczko po 2 razach czuję się cudownie Ala Kasia - ocena (1) Bardzo lubię Hawanę, jestem klientem od roku. Czysto i pachnąco. Efekt... Kasia Ola - ocena (1) Bardzo fajne solarium. Jestem klientem od 2 lat, zawsze super efekt i bardzo... Ola
Ola - ocena (1) Chodze do Hawany od 2 lat, nigdy się nie zawiodłam. Zawsze super czysto i... Ola LGD - ocena (1) Salon czysty , przyjazny . Obsługa pomocna , lampy ok , opalają efekty... LGD LGD - ocena (1) Hawana niestety ale zero efektów opalania . Najmocniejsze łóżko nr 2 które... LGD LGD - ocena (1) Wiedzą pani obsługującej solarium praktycznie żadna , nie wie jakie są łóżka... LGD LGD - ocena (1) Salon sam w sobie OK . Czysto i przyjemnie . Profesjonalna pomoc obsługi... LGD Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowola. Chodzę na morenę i do wrzeszcza na zmianę. Zwsze jest... Kasia Barton - ocena (1) Super miejsce. Świetna atmosfera, porządne łóżka Barton Dorota - opinia (1) Obsługa miła, pomocna.Panie serdeczne .Chętnie powracam w deszczowe dni Dorota Andrzej - opinia (1) Chodzę już parę lat jestem bardzo zadowolony a obsługa gienialna polecam... Andrzej Kaa - opinia (1) Polecam mega solarium:) Kaa I. - opinia (1) Korzystam od lat i z całego serca polecam! Jedyne miejsce z tak wspaniałą... I. Ania - opinia (1) Najlepsze solarium w całym Trójmieście! Panie profesjonalnie doradzają, mają... Ania Kasia - opinia (1) Super miejsce. Bardzo czysto i rewelacyjy klimat. Bardzo polecam. Ceny bardzo... Kasia Pioterek - opinia (1) Super solarium korzystam od kilku lat a ta pani od 5 min niech nie wychodzi... Pioterek Martyna - opinia (1) Polecam serdecznie! Dobre lampy :) Martyna Kasia - opinia (1) Lubię tam przychodzić, mają dobre łóżka ️ polecan Kasia Opalony - opinia (1) Witam, korzystałem z tego solarium i moim zdaniem Nr 1 .super obsługa świetne... Opalony