Najlepsze solarium (1) Zdecydowanie polecam to solarium. Bardzo miła i sympatyczna obsługa,... Iwona super solarium (1) Polecam to solarium przede wszystkim za czystość i zadbany sprzęt. Obsługa... Irma Brązowa opalenizna (1) Super lampy ,brązowa opalenizna ,fajne podejscie pani doradziła mi czas... Radek
Pełen profesjonalizm (1) Naprawdę gorąco polecam to solarium. Korzystałam już z solarium w wielu... Patka Solarium na najwyższym poziomie! (1) Bardzo długo nie korzystałam z solarium ze względu na moja bardzo jasną... Aleksandra NA NIEZMIENNYM POZIOMIE OD WIELU LAT (1) Polecam - nic dodać nic ująć na niezmiennym poziomie od wielu wielu lat i jak... Anna Sztuką jest sprzedać. Mistrzostwem - zniechęcić klienta gotowego kupić karnet. (1) Ja rozumiem, że o godzinie ósmej rano, kiedy kawa jest jeszcze nie wypita,... Ola WSPANIALE!! (1) Pierwszy raz skorzystałam z solarium w Pruszcza na Raciborskiego i powiem ze... Renata super miejsce! (1) bywam często, czysto i błogo Malwina Najlepsze solarium w trójmieście. (1) Polecam wszystkim, najlepsze lampy, najlepsza obsługa, ceny przystępne, super... Sandra słabo. (1) łóżko zdezelowane, panele do włączania łóżka znajdują się na ścianie, co jest... Sandra ooo (1) byłam przed wyjazdem i bajera lampy , zachwycona, te kręcone red rave... livia Nie polecam (1) Żenada ,kompletne lekceważenie klienta ,byłam dziś pierwsza klientką i pani... Kasia Fatalne solarium (1) Wczoraj byłam po raz pierwszy i ostatni na tym solarium. Chodzę raz/3 tyg. na... Masakra Najlepsze (1) Polecam wszystkim. Solarium Malibu posiada bardzo dobre łóżka, Panie... Klaudia Najlepsze solarium w Trójmieście (1) Bardzo lubię tam przychodzić, jest czysto, miła obsługa, bardzo... Kinga Polecam wszystkim (1) Bardzo długo szukałam solarium do którego warto chodzić. Narazie byłam 3 razy... Aga Nigdy nie pojde ponownie (2) Kobieta ktora pracuje w solarium city forum, chyba probuje byc... Klient polecam (1) Bylam pierwszy raz bo kolezanka mi polecila.Fajne przytulne solarium.lozka... kamila bardzo zadowolona (1) Bardzo fajne solarium.bylam bo kolezanka mi poleciła.Mila obsluga ,oprócz... Karina