super (1) bardzo lubię to Solarium - mają fajne ceny, godziny otwarcia i zawsze czysty... Eliza Najlepsze solarium (1) Zdecydowanie polecam to solarium. Bardzo miła i sympatyczna obsługa,... Iwona super solarium (1) Polecam to solarium przede wszystkim za czystość i zadbany sprzęt. Obsługa... Irma
Brązowa opalenizna (1) Super lampy ,brązowa opalenizna ,fajne podejscie pani doradziła mi czas... Radek Pełen profesjonalizm (1) Naprawdę gorąco polecam to solarium. Korzystałam już z solarium w wielu... Patka Solarium na najwyższym poziomie! (1) Bardzo długo nie korzystałam z solarium ze względu na moja bardzo jasną... Aleksandra NA NIEZMIENNYM POZIOMIE OD WIELU LAT (1) Polecam - nic dodać nic ująć na niezmiennym poziomie od wielu wielu lat i jak... Anna Sztuką jest sprzedać. Mistrzostwem - zniechęcić klienta gotowego kupić karnet. (1) Ja rozumiem, że o godzinie ósmej rano, kiedy kawa jest jeszcze nie wypita,... Ola WSPANIALE!! (1) Pierwszy raz skorzystałam z solarium w Pruszcza na Raciborskiego i powiem ze... Renata super miejsce! (1) bywam często, czysto i błogo Malwina Najlepsze solarium w trójmieście. (1) Polecam wszystkim, najlepsze lampy, najlepsza obsługa, ceny przystępne, super... Sandra słabo. (1) łóżko zdezelowane, panele do włączania łóżka znajdują się na ścianie, co jest... Sandra ooo (1) byłam przed wyjazdem i bajera lampy , zachwycona, te kręcone red rave... livia Nie polecam (1) Żenada ,kompletne lekceważenie klienta ,byłam dziś pierwsza klientką i pani... Kasia Fatalne solarium (1) Wczoraj byłam po raz pierwszy i ostatni na tym solarium. Chodzę raz/3 tyg. na... Masakra Najlepsze (1) Polecam wszystkim. Solarium Malibu posiada bardzo dobre łóżka, Panie... Klaudia Najlepsze solarium w Trójmieście (1) Bardzo lubię tam przychodzić, jest czysto, miła obsługa, bardzo... Kinga Polecam wszystkim (1) Bardzo długo szukałam solarium do którego warto chodzić. Narazie byłam 3 razy... Aga Nigdy nie pojde ponownie (2) Kobieta ktora pracuje w solarium city forum, chyba probuje byc... Klient polecam (1) Bylam pierwszy raz bo kolezanka mi polecila.Fajne przytulne solarium.lozka... kamila