jedyne solarium w mieście gdzie mogę się zrelaksować (1) Lubię to solarium ze względu na przyjemne korzystanie z niego. Obok... Aleksandra Piękne usta i dolina łez :) (1) Dzień dobry natrafiłam na ten salon kosmetyczny przy okazji wizyty w solarium... Maria Polecam (1) Najlepsze solarium w Gdańsku po którym zawsze wychodzę opalona. Miła oraz... Dominika
mocne solarium (1) super mocne opala prawidłowo . Odkąd otworzyliscie chodze tylko do was bo... Elwira Super solarium w Gdyni (1) Uczęszczam z mężem co jakiś czas by się zrelaksować , łóżka opalają pięknie... MARIOLA Polecam !! (1) Byłam pierwszy raz i zakochałam sie z tym miejscu. Łóżka opalają super, efekt... Magda Solarium pierwsza klasa jest cudowne (1) Polecam i z miłą chęcią będę tu wracać. Pierwsza wizyta a obsługa tak miła... zuzanna Polecam gorąco !!! (1) Dzis skorzystałam pierwszy raz z tego solarium i jestem bardzo miłe... Kasia Solarium roku !! (1) Wszystkie łóżka opalają super , efekt po pierwszej sesji ,niesamowite rewelka... Ewka Solarium pierwsza klasa ! Najlepsze w Gdyni (1) Zdecydowanie polecam. Miła obsługa zawsze pomocna. Czysto i nowocześnie. Będę... Jus.tina Najlepsze solarium. Polecam! (1) Jestem waszym stałym klientem, od wakacji was odwiedzam i jakość waszych... Marcin Obsługa fatalna (1) Obsługa fatalna na ulicy grunwaldzkiej, pani bardzo nie miła.. Aleksander Najbliżej SKM :) (1) Tylko dwie minutki od SKM Żabianka, nie mam samochodu dlatego opalam się... malutka polecam! (2) Jak w tytule - gorąco Wszystkim polecam to miejsce :) Solarium zadbane, a... Magda Ekstra (1) Byłem ekstra opalony na wszystkich świętych, polecam wszystkim. 😉 Adam Najlepsze solarium (1) Po zmianie właściciela to moje ulubione solarium !!! Tylko solarium KID !! Ola Moja ocena (1) Obsługa bardzo fajna, kabina nr. 3 godna polecenia jeśli chodzi o lampy. Magdalena Nie polecam (2) Ocena ogólna 3 - jako klient : kiedyś szef dbał o wymianę lamp, teraz... Maciek Pani Monika Mistrzyni w tym co robi :) (1) Jestem Mega zadowolona z usług Pani Moniki. Poszłam tam z polecenia i troche... Gabrycha Nina - opinia (2) Polecam, bardzo miła i profesjonalna obsługa a salon oraz łóżka utrzymane w... Nina