:( (1) Pani w Blond włosach jest nieprzyjemna proszę o kontrole w tym solarium stała... klientka skandaliczne zachowanie!!! (2) Wszystko świetnie,oprócz obsługi,dziewczyny są bardzo opryskliwe,korzystam z... Klientka od wielu lat super!!! (1) Polecam goraco. Mila obsluga, super klimat! klaudia
Serdecznie polecam! (1) Korzystam z usług tego solarium od roku i jestem bardzo zadowolony :) Nigdy... Piotr Najlepsze (1) Bardzo dobre solarium za przystępną cenę. Zawsze czysto i co najważniejsze... Paula Polecam! (1) Profesjonalny sprzęt, wspaniała i miła obsługa, przystępne ceny :) Lena suuuuper (1) super, gorąco polecam. Miła obsługa. Anna Polecam (1) Pierwszy raz odwiedziłam solarium na Kartuskiej. Jestem bardzo pozytywnie... Kasia Monia - opinia (1) Goraco polecam kochanie nigdzie nie znajdziecie lepszego solarium i łóżek:-)... Monia Magda - opinia (2) Czytając negatywne opinie odnośnie czystości na solarium, jak i obsługi... Magda Solarium (2) Obsługa bardzo miła, atmosfera na prawdę sympatyczna. Ale kabina i samo łóżko... klientka Nigdy więcej (1) Nie jestem może stałą bywalczynią tego typu obiektów, zaczęłam chodzić... Klientka Warto skorzystać z tego solarium (3) Byłam tam w zeszłym tygodniu. Doweidziałam się od mojej kumpeli , że od... Gośka super :) (1) W każdy weekend wpadam do sympatycznych pan, salon na Platynowej jest moim... Aneta bardzo dobre solarium :) (1) Skorzystałam z polecenia znajomej. Byłam kilkakrotnie i będę chodzić nadal.... Agnieszka żenująca obsługa (1) Byłam w tym miejscu 3 razy i syf jaki tam panuje jest coraz gorszy. Pierwsze... e. Rzęsy (2) Dzisiaj mija piąty tydzień od "założenia norek" a ja dopiero idę po nowe z... Agnieszka Śmiech na sali (1) Bardzo slabe wykonanie uslugi,/przedluzanie rzes/,koszt 180 zl,wypadly po 5... EX KLIENTKA Nie polecam (1) Wizyta w tym miejscu nie była przyjemna. Obsługa na bardzo niskim poziomie,... Marcin Zdecydowanie "Perełka w trójmieście" ! :) (1) Mogę z czystym sumieniem polecić Panią Julię, która jest specjalistką w tym... Klientka :)