skandaliczne zachowanie!!! (2) Wszystko świetnie,oprócz obsługi,dziewczyny są bardzo opryskliwe,korzystam z... Klientka od wielu lat super!!! (1) Polecam goraco. Mila obsluga, super klimat! klaudia Serdecznie polecam! (1) Korzystam z usług tego solarium od roku i jestem bardzo zadowolony :) Nigdy... Piotr
Najlepsze (1) Bardzo dobre solarium za przystępną cenę. Zawsze czysto i co najważniejsze... Paula Polecam! (1) Profesjonalny sprzęt, wspaniała i miła obsługa, przystępne ceny :) Lena suuuuper (1) super, gorąco polecam. Miła obsługa. Anna Polecam (1) Pierwszy raz odwiedziłam solarium na Kartuskiej. Jestem bardzo pozytywnie... Kasia Monia - opinia (1) Goraco polecam kochanie nigdzie nie znajdziecie lepszego solarium i łóżek:-)... Monia Magda - opinia (2) Czytając negatywne opinie odnośnie czystości na solarium, jak i obsługi... Magda Solarium (2) Obsługa bardzo miła, atmosfera na prawdę sympatyczna. Ale kabina i samo łóżko... klientka Nigdy więcej (1) Nie jestem może stałą bywalczynią tego typu obiektów, zaczęłam chodzić... Klientka Warto skorzystać z tego solarium (3) Byłam tam w zeszłym tygodniu. Doweidziałam się od mojej kumpeli , że od... Gośka super :) (1) W każdy weekend wpadam do sympatycznych pan, salon na Platynowej jest moim... Aneta bardzo dobre solarium :) (1) Skorzystałam z polecenia znajomej. Byłam kilkakrotnie i będę chodzić nadal.... Agnieszka żenująca obsługa (1) Byłam w tym miejscu 3 razy i syf jaki tam panuje jest coraz gorszy. Pierwsze... e. Rzęsy (2) Dzisiaj mija piąty tydzień od "założenia norek" a ja dopiero idę po nowe z... Agnieszka Śmiech na sali (1) Bardzo slabe wykonanie uslugi,/przedluzanie rzes/,koszt 180 zl,wypadly po 5... EX KLIENTKA Nie polecam (1) Wizyta w tym miejscu nie była przyjemna. Obsługa na bardzo niskim poziomie,... Marcin Zdecydowanie "Perełka w trójmieście" ! :) (1) Mogę z czystym sumieniem polecić Panią Julię, która jest specjalistką w tym... Klientka :) Super !!! (1) Baaaardzo polecam solarium. Super łóżka, czysto i co najważniejsze Pani która... m